Incingeti cuptorul la 150°, ungeti cu ulei o forma si intindeti pe fundul ei cuscusul.
Spalati rosiile, taiati-le rondele fine si tot rondele (ceva mai groase) taiati si ceapa curatata. Puneti legumele - in picioare - peste cuscus, strangandu-le bine si alternand rosiile cu ceapa.
Turnati deasupra apa fierbinte (cantitatea ceruta de cuscus), incorporati uleiul, sarea, piperul, cimbrul si rozmarinul, lasati-le sa fiarba, la foc mic, circa 2 ore, adaugand din cand in cand cate putina apa, si serviti-le fierbinti sau caldute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii