autor:

Laura_Nechita

» » , Retete de Pasti, Mancaruri cu carne

Tigaie greceasca de miel cu legume pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Autor: Laura_Nechita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 18 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura_Nechita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 18 aprilie 2016

Ingrediente
- 500 gr carne miel/ berbecut (impanata), - 100 ml vin alb, - ulei de masline, - sare, - 1 dovlecel zucchini, - 1 dovlecel romanesc, - 1 leg mare marar, - 1 leg usturoi verde, - masline naturale, - rozmarin, - paine prajita, - piper cu lamaie, - rosii, - castraveti, - lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 2h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se taie bucati potrivite. Se pregateste caserola de marinare de la Food Saver. Carnea se asaza in caserola, se toarna vinul si uleiul peste ea. Se asezoneaza cu sare, piper, se adauga marar verde tocat, cateva fire de usturoi verde. Dovleceii se spala si se taie felii grosute. Se adauga peste carne, vor iesi foarte aromatizati. Caserola se inchide, se agita putin cat sa se aseze toate ingredientele in marinada. Se conecteaza la aparatul de vidat Food Saver, se roteste butonul spre indicatorul de vidare, se videaza caserola, apoi se inchide din buton. Se deconecteaza de la aparat, se da la rece 20 minute.

Se pregateste un vas termorezistent. Se scoate caserola de la rece, se deschide din buton, apoi se desface capacul si se toarna tot continutul caserolei in forma de gatit. Se adauga cateva felii de paine prajita, rupte in bucati mai mici. Acestea vor absorbi din bait si vor deveni extrem de gustoase dupa copt.

Se pune vasul in cuptor, la foc potrivit, timp de 1 ora, apoi se mareste focul, si se mai lasa 20-30 minute, cat sa se rumeneasca frumos.

Se scoate si se serveste cu salata de rosii, castraveti, zucchini si lamaie. Un deliciu de mancare, foarte frageda si aromata, marinata extrem de repede cu ajutorul vidarii in caserola Food Saver.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie greceasca de miel cu legume pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Drob umplut

Drob umplut

Tocam carnea si odata cu ea ceapa, usturoiul si patrunjelul verde curatate si spalate. Condimentam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Prajitura cu foi caramel si crema ananas

Prajitura cu foi caramel si crema ananas

Foi Punem zaharul,pe foc mic pentru al carameliza. Atentie mare sa nu se arda pentru ca va fi amar.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • - 500 gr carne miel/ berbecut (impanata)
  • - 100 ml vin alb
  • - ulei de masline
  • - sare
  • - 1 dovlecel zucchini
  • - 1 dovlecel romanesc
  • - 1 leg mare marar
  • - 1 leg usturoi verde
  • - masline naturale
  • - rozmarin
  • - paine prajita
  • - piper cu lamaie
  • - rosii
  • - castraveti
  • - lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Laura_Nechita
Chec zebra

Chec zebra

Intr-un castron, am pus in ordine 1 cana lapte, uleiul, zaharul si am amestecat bine cu un tel. Am

41 voturi    43 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Tarta cu iaurt, afine si lamaie verde

Tarta cu iaurt, afine si lamaie verde

Biscuitii se macina fin fie la robot, fie cu ajutorul sucitorului. ( daca nu dispuneti de robot,

18 voturi    6 comentarii
40 min
Prajituri
Cheesecake cu afine si mure

Cheesecake cu afine si mure

Biscutii cu zaharul si fructele de goji i-am rasnit la robot, nu foarte marunt. Am adaugat untul

21 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Rulada cu mascarpone si zmeura Rulada cu mascarpone si zmeura

In primul rand, trebuie sa va spun ca am pregatit blatul intr-o tava 35x30 cm pe care am pus hartie de copt. Intr-un vas punem ouale,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de Pasti
Costite de ied Costite de ied

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga. Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti
Tort de Paste