Aluatul: ouale se freaca cu zaharul, se adauga laptele, uleiul, drojdia dizolvata in apa calduta, esenta de vanilie, coaja de lamaie, se amesteca si treptate se adauga faina cat cuprinde. Se lasa sa creasca 30\'.
Se intinde o foaie si se taie bastonase lungi si groase dupa preferinta de preferat egale ca si dimensiune si se prajesc in ulei. Bastonasele obtinute se trec prin glazura si pe urma prin nuca sau prin nuca de cocos.
Glazura: zaharul se amesteca cu cacao se adauga margarina, laptele si se pun la fiert pana se ingroasa glazura, la final se adauga esenta de rom si se mai lasa inca 3 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii