Tigari de ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1/2 cana zahar
  • 1/2 cana lapte
  • 1/2 cana ulei
  • faina cat cuprinde
  • o lingurita drojdie
  • esenta de vanilie
  • coaja de la o lamaie mai mica
  • 1/2 pacher margarina wiesana
  • 1/2 cana zahar
  • 2 linguri lapte
  • o fiola esenta de rom
  • 2-3 linguri cacao
  • 1/2 litru ulei
  • o farfurie nuca macinata sau nuca de cocos

Mod de preparare

Aluatul: ouale se freaca cu zaharul, se adauga laptele, uleiul, drojdia dizolvata in apa calduta, esenta de vanilie, coaja de lamaie, se amesteca si treptate se adauga faina cat cuprinde. Se lasa sa creasca 30\'.

Se intinde o foaie si se taie bastonase lungi si groase dupa preferinta de preferat egale ca si dimensiune si se prajesc in ulei. Bastonasele obtinute se trec prin glazura si pe urma prin nuca sau prin nuca de cocos.

Glazura: zaharul se amesteca cu cacao se adauga margarina, laptele si se pun la fiert pana se ingroasa glazura, la final se adauga esenta de rom si se mai lasa inca 3 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise