Tiramisu rețeta originală
Preparare Tiramisu rețeta originală:
In cafeaua racita se inmoaie ft repede(1 sec) primul rand de piscoturi, care se aseaza in tava.
Crema:
Se bat 3 albusuri cu 2,5 lg de zahar.( sau 6 albusuri cu 5 lg zahar)
Separat se freaca galbenusurile cu 0,5 lg zahar si se adauga (sau 1 lg zahar) mascarpone( cu mixerul).
Se adauga alcoolul.
Se inglobeaza albusul in crema.
Crema se pune 20 minute la congelator.
Apoi se pune jumatate peste primul rand de piscoturi.
Se inmoaie in cafea al doilea rand de piscoturi peste care se adauga iar crema. In crema NU se adauga cacao.
Cu sita se presara cacao.
Prajitura se pune la frigider cca. 2 ore.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii