Tiramisu rețeta originală
1.OUALE SE SEPARA ALBUSUL DE GALBENUS, SE AMESTECA GALBENUSURILE CU ZAHARUL PUDRA - SEPARAT ALBUSURILE SE BAT SPUMA- SI FRISCA LA FEL = TOATE ACESTE COMPOZITII SE AMESTECA CU O PALETA INCET SI SE LASA LA FRIGIDER 10-15 MIN.
2.SE FACE UN SIROP DIN 4 PLICURI DE NESS+1 CANA APA SI 3 LINGURI DE ZAHAR- SE AMESTECA BINE.
SE ASEAZA PE PLATOU UN RAND DE PISCOTURI INMUIATE IN SIROPUL CU NESS APOI SE ASEAZA UN STRAT GROS DIN COMPOZITIE DE MAI SUS 1.,IN 3 STRATURI,ULTIMUL SA FIE COMPOZITIE 1.DEASUPRA DE PRESARE CELE 2 PLICURI DE NESS.
VA UREZ POFTA BUNA.
Mi-a placut mult Tiramisu rețeta originală, dar si varianta cu frisca e grozava!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii