Tiramisu 2

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pachete piscoturi"Savoiardi"sau Balloco
  • 24 bucati
  • 2 cutii crema mascarpone
  • 4 oua
  • 160 g zahar
  • 2 cesti cafea tare
  • 200ml lapte
  • 50 ml cogneac

Mod de preparare

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:

Crema:albusurile se bat spuma cu zaharul.Crema mascarpone+galbenusurile se amesteca usor si se incorporeaza in albusuri

Siropul:laptele ,cafeaua,cogneacul.Se insiropeaza piscoturile asezandu-se pe platou(jumatate din ele)apoi se intinde jumatate din crema si iar un rand de piscoturi+crema ramasa.

Deasupra se pudreaza cacao

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor