autor:

delia

» » Dulciuri diverse

Tiramisu

Autor: delia (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: delia (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Ingrediente
galbenus 20 buc, zahar pudra 400gr, mascarpone 1kg, frisca batuta 1kg, gelatina 36 foi, foaie de rulada, sirop de cafea

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se face un sabayon din galbenus si zaharul pudra, dupa ce s-au batut se adauga mascarponele, apoi se adauga gelatina, care a fost temperata un pic la cuptorul cu microunde, dupa ce au fost amestecate se omogenizeaza cu frisca batuta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose tiramisu

Briose tiramisu

Crema Branza mascarpone se mixeaza bine cu zaharul. Se adauga esenta de vanilie si albusurile. Se

18 voturi    11 comentarii
20 min
Prajituri
Tiramisu diverse forme

Tiramisu diverse forme

Pentru a insiropa blatul taiat in doua pe orizontala se fierb: 1 l apa 3 lingurite nes 2 esente

7 voturi    5 comentarii
3h
Torturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Maria Lupean

    Maria Lupean (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    Arata bine dar prea multe galbenuse si gelatina ptr mine...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    Felicitari!!!!!

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    In toate anotimpurile dam peste tiramisu, chiar daca este impodobit..... de ce?

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 19 august 2009

      Aspectul este deosebit,iar cantitatea mare, eu nu folosesc gelatina in tiramisù!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 iulie 2009

      Arata foarte bine!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Recunosc ca arata tare bine, dar e nevoie de ,,20 DE GALBENUSE?,,

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • galbenus 20 buc
  • zahar pudra 400gr
  • mascarpone 1kg
  • frisca batuta 1kg
  • gelatina 36 foi
  • foaie de rulada
  • sirop de cafea

Raporteaza reteta

Maria Lupean (Chef de cuisine)

Arata bine dar prea multe galbenuse si gelatina ptr mine...

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Clatite cu branza dulce si sos de vanilie la cuptor