autor:

delia

» » Dulciuri diverse

Tiramisu

Autor: delia (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: delia (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Ingrediente
galbenus 20 buc, zahar pudra 400gr, mascarpone 1kg, frisca batuta 1kg, gelatina 36 foi, foaie de rulada, sirop de cafea

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se face un sabayon din galbenus si zaharul pudra, dupa ce s-au batut se adauga mascarponele, apoi se adauga gelatina, care a fost temperata un pic la cuptorul cu microunde, dupa ce au fost amestecate se omogenizeaza cu frisca batuta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tiramisu dietetic, la cupă, cu fructe de pădure

Tiramisu dietetic, la cupă, cu fructe de pădure

Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Se bat albuşurile cu îndulcitor (după gustul fiecăruia),

2 voturi    1 comentariu
25 min
Dulciuri diverse
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Se separa ouale.Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile

18 voturi    4 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Maria Lupean

    Maria Lupean (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    Arata bine dar prea multe galbenuse si gelatina ptr mine...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    Felicitari!!!!!

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    In toate anotimpurile dam peste tiramisu, chiar daca este impodobit..... de ce?

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 19 august 2009

      Aspectul este deosebit,iar cantitatea mare, eu nu folosesc gelatina in tiramisù!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 iulie 2009

      Arata foarte bine!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Recunosc ca arata tare bine, dar e nevoie de ,,20 DE GALBENUSE?,,

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • galbenus 20 buc
  • zahar pudra 400gr
  • mascarpone 1kg
  • frisca batuta 1kg
  • gelatina 36 foi
  • foaie de rulada
  • sirop de cafea

Raporteaza reteta

Maria Lupean (Chef de cuisine)

Arata bine dar prea multe galbenuse si gelatina ptr mine...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin

Pentru umplutură: eu am avut merele deja pregătite, aşadar le-am scos din congelator şi le-am lăsat la temperatura camerei să

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca de lapte cu Agar agar Budinca de lapte cu Agar agar

Punem apa cu agar agar, intr-o oala, pe foc. Amestecam bine si lasam sa fiarba, dupa ce incepe sa fiarba, punem si lingura de sirop

0 voturi    0 comentarii
45 min
Budinci
Cornulete cu cocos si nuca de post