autor:

delia

» » Dulciuri diverse

Tiramisu

Autor: delia (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: delia (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Ingrediente
galbenus 20 buc, zahar pudra 400gr, mascarpone 1kg, frisca batuta 1kg, gelatina 36 foi, foaie de rulada, sirop de cafea

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se face un sabayon din galbenus si zaharul pudra, dupa ce s-au batut se adauga mascarponele, apoi se adauga gelatina, care a fost temperata un pic la cuptorul cu microunde, dupa ce au fost amestecate se omogenizeaza cu frisca batuta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Praline Tiramisu

Praline Tiramisu

Rupem piscoturile si le maruntim bine cu robotul. Fierbem o cafea tare si o lasam sa se raceasca

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Tiramisu la cupa

Tiramisu la cupa

Se separa ouale. Galbenusurile se bat foarte bine cu zaharul. Se pun apoi mascarpone si esenta de

21 voturi    14 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Maria Lupean

    Maria Lupean (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    Arata bine dar prea multe galbenuse si gelatina ptr mine...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    Felicitari!!!!!

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    In toate anotimpurile dam peste tiramisu, chiar daca este impodobit..... de ce?

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 19 august 2009

      Aspectul este deosebit,iar cantitatea mare, eu nu folosesc gelatina in tiramisù!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 iulie 2009

      Arata foarte bine!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Recunosc ca arata tare bine, dar e nevoie de ,,20 DE GALBENUSE?,,

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • galbenus 20 buc
  • zahar pudra 400gr
  • mascarpone 1kg
  • frisca batuta 1kg
  • gelatina 36 foi
  • foaie de rulada
  • sirop de cafea

Raporteaza reteta

Maria Lupean (Chef de cuisine)

Arata bine dar prea multe galbenuse si gelatina ptr mine...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Pasca fara coca