autor:

delia

» » Dulciuri diverse

Tiramisu

Autor: delia (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: delia (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Ingrediente
galbenus 20 buc, zahar pudra 400gr, mascarpone 1kg, frisca batuta 1kg, gelatina 36 foi, foaie de rulada, sirop de cafea

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se face un sabayon din galbenus si zaharul pudra, dupa ce s-au batut se adauga mascarponele, apoi se adauga gelatina, care a fost temperata un pic la cuptorul cu microunde, dupa ce au fost amestecate se omogenizeaza cu frisca batuta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tiramisu

Tiramisu

Mai intai, am batut frisca lichida cu zaharul vanilat si am dat-o la frigider. Intr-un castron, am

6 voturi    2 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Minunat tort, minunata rețetă..trebuie sa recunosc ca iubesc acest desert in orice mod l-as face...:) Deci

7 voturi    5 comentarii
30 min
Torturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Maria Lupean

    Maria Lupean (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    Arata bine dar prea multe galbenuse si gelatina ptr mine...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    Felicitari!!!!!

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    In toate anotimpurile dam peste tiramisu, chiar daca este impodobit..... de ce?

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 19 august 2009

      Aspectul este deosebit,iar cantitatea mare, eu nu folosesc gelatina in tiramisù!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 iulie 2009

      Arata foarte bine!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Recunosc ca arata tare bine, dar e nevoie de ,,20 DE GALBENUSE?,,

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • galbenus 20 buc
  • zahar pudra 400gr
  • mascarpone 1kg
  • frisca batuta 1kg
  • gelatina 36 foi
  • foaie de rulada
  • sirop de cafea

Raporteaza reteta

Maria Lupean (Chef de cuisine)

Arata bine dar prea multe galbenuse si gelatina ptr mine...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si fructe