autor:

» » Prajituri

Tiramisu

Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
3 galbenusuri,, 150g zahar,, 2 esente vanilie,rom,, 1 crema mascarpone(prodlacta),, 1 sau 1/2 pachet frisca,, 1 pachet mare biscuiti petit beure sau piscoturi,, coniac ,, cafea.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

In afara de cafea,rom,coniac si biscuiti sau piscoturi se amesteca toate pana iese o crema pufoasa.

Separat biscuitii sau piscoturile se inmoaie in cafea in care se pune rom si coniac.

Se aseaza un strat de biscuiti/piscoturi inmuiati un strat de crema iar deasupra se pune crema +cacao

Mult mai simplu decat Tiramisu rețeta originală!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tiramisu - asa cum il pregatesc eu

Tiramisu - asa cum il pregatesc eu

Separati ouale si bateti galbenusurile cu zaharul folosind mixerul - uniti mascarpone si amestecati

2 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Tiramisu

Tiramisu

Batem frisca cu zaharul pudra si o dam la rece. Cele 2 galbenusuri le frecam cu zaharul pana devin

17 voturi    3 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 galbenusuri,
  • 150g zahar,
  • 2 esente vanilie,rom,
  • 1 crema mascarpone(prodlacta),
  • 1 sau 1/2 pachet frisca,
  • 1 pachet mare biscuiti petit beure sau piscoturi,
  • coniac ,
  • cafea.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura magica