Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:
Se separa albusurile de galbenusuri care se freaca bine cu zahar.Albusurile se bat spuma.in galbenusuri se adauga mascarponele si esenta de vanilie si se freaca bine pana se formeaza o pasta.Se toarna apoi compozitia formata peste albusurile batute spuma si se amesteca pana se incorporeaza bine.In cafea se adauga esenta de rom apoi se trec piscoturile.intr-o tava se aseaza un rand de piscoturi apoi se aduga un strat din crema formata apoi un alt rand de piscoturi urmat de inca un rand de crema.La sfarsit se presoara cu cacao de preferat cacao amaruie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii