autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Tiramisu rețeta originală

Autor: jojo_doddo (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: jojo_doddo (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
7 oua, 7 linguri zahar, 1 pachet piscoturi(400g), 1 fiola esenta de rom, 1 fiola esenta de vanilie, 500g mascarpone, 300 mg cafea

Dificultate: Medie Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:

Se separa albusurile de galbenusuri care se freaca bine cu zahar.Albusurile se bat spuma.in galbenusuri se adauga mascarponele si esenta de vanilie si se freaca bine pana se formeaza o pasta.Se toarna apoi compozitia formata peste albusurile batute spuma si se amesteca pana se incorporeaza bine.In cafea se adauga esenta de rom apoi se trec piscoturile.intr-o tava se aseaza un rand de piscoturi apoi se aduga un strat din crema formata apoi un alt rand de piscoturi urmat de inca un rand de crema.La sfarsit se presoara cu cacao de preferat cacao amaruie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu rețeta originală" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Cum se prepara Tiramisu rețeta originală: Am separat ouale.Am batut galbenusurile cu 4 linguri

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Cum se face Tiramisu rețeta originală: Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou

6 voturi    3 comentarii
1h 5 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 7 oua
  • 7 linguri zahar
  • 1 pachet piscoturi(400g)
  • 1 fiola esenta de rom
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 500g mascarpone
  • 300 mg cafea

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Cupa de crema si fructe