autor:

Bya

» » Dulciuri diverse

Tiramisu

Autor: Bya (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 19 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bya (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 19 iulie 2009

Ingrediente
penntru 1 tava de 18 portii., 4 oua, 5 linguri de zahar, 3-4 linguri de mascarpone, 6 plicuri de praf de frisca (Dr. oetker), un pachet de piscoturi de sampanie si cafea cu amaretto disarono.

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se bate cu mixerul albusul cu zaharul pana devine spuma si se lasa 5 min la rece. In acest timp se bate si galbenusul tot cu mixerul pana devine spuma. Se amesteca albusul cu galbenusul. Se adauga praful de frisca si crema mascarpone si se amesteca pana devine o crema alba densa.



Se unge o tava de 18 portii si se adauga primul rand de piscoturi imnuiate o data in cafea. Apoi iar un rand de crema. Trebuie sa iasa 3 randuri de crema si 2 de piscoturi. Se lasa la rece cca 1 ora si 30 d min- 2 ore. apoi se serveste de preferat cu un pahar de digestiv dupa o masa la care ati servit paste. Pofta buna !!!



Mai simplu decat Tiramisu rețeta originală ;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tiramisu

Tiramisu

Față de Tiramisu rețeta originală o să avem în plus frișca, îmi place așa deoarece

3 voturi    0 comentarii
40 min
Torturi
Tiramisu

Tiramisu

As fi vrut sa fac Tiramisu rețeta originală, dar pana la urma am facut varianta mea. Mixam ouale

3 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • penntru 1 tava de 18 portii.
  • 4 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 3-4 linguri de mascarpone
  • 6 plicuri de praf de frisca (Dr. oetker)
  • un pachet de piscoturi de sampanie si cafea cu amaretto disarono.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Trufe