autor:

Vekas

» » Dulciuri diverse

Tiramisu

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 septembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 septembrie 2006

Ingrediente
(6portii):16piscoturi, 250ml. cafea concentrata, 3linguri rom, 500gr. branza de vaca, 300ml. frisca lichida, 4linguri lichior de portocale, 4linguri zahar pudra, pudra de cacao pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Intr-o tava incapatoare , aseaza 16 piscoturi intr-un singur strat. Amesteca 250ml. cafea concentrata cu 3 linguri rom si stropeste piscoturile uniform. Lasa deoparte, sa se imbibe bine. Intre timp, amesteca 500gr. branza de vaci (crema) cu 300ml.frisca lichida si 4linguri de lichior de portocale. Adauga 4linguri zahar pudra (cernut in prealabil) si amesteca. In 6 pahare de servit , cu picior, alterneaza un strat de piscoturi cu unul de crema, pina acestea se umplu. Ultimul strat trebuie sa fie de crema.Presara pudra de cacao si serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tiramisu

Tiramisu

Se prepara cafeaua, iar dupa ce se raceste se adauga amaretto. Crema se face astfel: se bat spuma

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort tiramisu cu crema de vanilie

Tort tiramisu cu crema de vanilie

Blatul il pregatim conform retetei expuse, Pregatim crema cu laptele rece mixand la viteza maxima, Insiropam

18 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • (6portii):16piscoturi
  • 250ml. cafea concentrata
  • 3linguri rom
  • 500gr. branza de vaca
  • 300ml. frisca lichida
  • 4linguri lichior de portocale
  • 4linguri zahar pudra
  • pudra de cacao pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu mere si aluat foietaj Tarta cu mere si aluat foietaj

Placintele cu mere nu se numara printre deserturile mele preferate si mi se par adesea banale, dar poate ca frumusetea sta tocmai in

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Crema de zahar ars