autor:

Vekas

» » Dulciuri diverse

Tiramisu

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 septembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 septembrie 2006

Ingrediente
(6portii):, 16piscoturi,, 250ml. cafea concentrata,, 3linguri rom,, 500gr. branza de vaca,, 300ml. frisca lichida,, 4linguri lichior de portocale,, 4linguri zahar pudra,, pudra de cacao pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Intr-o tava incapatoare , aseaza 16 piscoturi intr-un singur strat. Amesteca 250ml. cafea concentrata cu 3 linguri rom si stropeste piscoturile uniform. Lasa deoparte, sa se imbibe bine. Intre timp, amesteca 500gr. branza de vaci (crema) cu 300ml.frisca lichida si 4linguri de lichior de portocale. Adauga 4linguri zahar pudra (cernut in prealabil) si amesteca. In 6 pahare de servit , cu picior, alterneaza un strat de piscoturi cu unul de crema, pina acestea se umplu. Asa se procedeaza si la Tiramisu rețeta originală.

Ultimul strat trebuie sa fie de crema.Presara pudra de cacao si serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Cum se prepara Tiramisu rețeta originală: Am separat ouale.Am batut galbenusurile cu 4 linguri

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

pt blat :se bat spuma albusurile, s eadauga zaharul si se bate in continuare pana se topeste si se

6 voturi    8 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • (6portii):
  • 16piscoturi,
  • 250ml. cafea concentrata,
  • 3linguri rom,
  • 500gr. branza de vaca,
  • 300ml. frisca lichida,
  • 4linguri lichior de portocale,
  • 4linguri zahar pudra,
  • pudra de cacao pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Cornulete in doua straturi