Tiramisu rețeta originală
Intr-o tava incapatoare , aseaza 16 piscoturi intr-un singur strat. Amesteca 250ml. cafea concentrata cu 3 linguri rom si stropeste piscoturile uniform. Lasa deoparte, sa se imbibe bine. Intre timp, amesteca 500gr. branza de vaci (crema) cu 300ml.frisca lichida si 4linguri de lichior de portocale. Adauga 4linguri zahar pudra (cernut in prealabil) si amesteca. In 6 pahare de servit , cu picior, alterneaza un strat de piscoturi cu unul de crema, pina acestea se umplu. Asa se procedeaza si la Tiramisu rețeta originală.
Ultimul strat trebuie sa fie de crema.Presara pudra de cacao si serveste.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii