Ingrediente
Pentru 12-15 persoane, adica o tava mare, ingredientele sunt urmatoarele:, 500 ml frisca hulala, 2 cutii mascarpone (500 gr), 3 linguri miere, piscoturi (cca 60 bucati), 500 ml cafea tare, coniac, rom sau whisky cam 50 ml, putina cacao
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
5 voturi
Mod de preparare
Se face cafeaua, se raceste si se pune in ea 50 ml tarie, sau cateva picaturi de esenta migdale.
Fiecare piscot se trece prin cafea, se aranjeaza pe tava si se pune un strat de frisca amestecata cu mascarpone. Se mai pune un rand de piscoturi, frisca si tot asa.
Se da la frigider pana a doua zi, iar inainte de a se servi se pudreaza cu cacao.
Desi nu este Tiramisu rețeta originală, va garantez un gust senzational!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2010
Foarte bun si rapid!
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010
Asta e prajitura nu tiramisu. Tiramisu se face cu oua.Oricum prajitura e buna.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010
O bunatate acest tiramisu.
lucica mihaila (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010
Prajitura delicata si pretentioasa care ti-a iesit foarte bine. Felicitari!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010
Un deliciu...