Tiramisu rețeta originală
Am facut o cafea fff tare pe care am lasat-o la racit iar cand e rece am adaugat cele 2 esente de rom si 1 cescuta lichior Baileys.
Intr-un castron am batut frisca si am bagat-o la frigider.
Intr-un alt castron am mixat galbenusurile cu zaharul pana au devenit albicioase apoi am adaugat mascarponele,2 cescute de lichior Baileys urmat de frisca.Piscoturile le-am inmuiat pe rand in cafea(dor ce le bagi si le scoti) si le-am aranjat in tava,dupa ce am pus un rand de piscoturi am pus jumatate din crema apoi inca un rand de piscoturi si restul de crema, asa cum se procedeaza si la Tiramisu rețeta originală. Mie nu-mi place sa pun cacao deasupra deoarece ma inec cu ea asa ca rad ciocolata amaruie.
Imi pare rau ca nu am poza si cu sectiune dar am dus prajitura la fratele meu unde eram invitati si am uitat sa fac.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii