Tiramisu rețeta originală
Bateti spuma galbenusurile cu zaharul si esenta, adaugati 500 g mascarpone si amestecati cu mixerul pana obtineti o crema fina. Intr-un alt recipient bateti albusurile pana obtineti o spuma densa pe care apoi o incorporati in crema cu galbenusuri.
Treceti piscoturile prin cafea (doar le inmuiati, nu le tineti prea mult pentru ca se vor rupe si prajitura va avea un gust puternic de cafea) si asezati un strat pe un platou. Deasupra lor intindeti o parte din crema si pudrati cu cacao, apoi un strat de piscoturi, crema, cacao, pana ce le terminati. Deasupra pudrati cacao.
Tiramisu rețeta originală e delicios!
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii