autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Tiramisu rețeta originală

Autor: Dietrich Elena Petronela (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 20 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dietrich Elena Petronela (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 20 august 2007

Ingrediente
3 oua,, 500gr.mascarpone,, 250 gr. zahar,, 400 gr. piscoturi,, 3 cafele indulcite.(pt o cantitate mai mare de piscoturi se maresc celelalte doze)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

29 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:



Se freaca galbenusurile cu o jumatate din zahar, iar separat albusurile cu cealalta jumatate de zahar pana se topeste zaharul. Se amesteca galbenusurile cu albusurile si apoi cu mascarponele pana devine o crema.



Se inmoaie piscoturile(numai pe jumatate, pt ca altfel devin prea moi) in cafeaua pregatita si se aseaza intr-o tava in felul urmator: un rand piscoturi, un rand crema, pana cand deasupra ramane crema.



Intre randuri se poate pune ciocolata rasa, la fel si deasupra si se presara cacao dulce pana se acopera totul bine. Se poate orna cu frisca, apoi se pune la frigider pentru 12 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu rețeta originală" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Cum se face Tiramisu rețeta originală: Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou

6 voturi    3 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală se prepara astfel: Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou

19 voturi    8 comentarii
30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

29 voturi

Ingrediente

  • 3 oua,
  • 500gr.mascarpone,
  • 250 gr. zahar,
  • 400 gr. piscoturi,
  • 3 cafele indulcite.(pt o cantitate mai mare de piscoturi se maresc celelalte doze)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese