Tiramisu rețeta originală
Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:
Se freaca galbenusurile cu o jumatate din zahar, iar separat albusurile cu cealalta jumatate de zahar pana se topeste zaharul. Se amesteca galbenusurile cu albusurile si apoi cu mascarponele pana devine o crema.
Se inmoaie piscoturile(numai pe jumatate, pt ca altfel devin prea moi) in cafeaua pregatita si se aseaza intr-o tava in felul urmator: un rand piscoturi, un rand crema, pana cand deasupra ramane crema.
Intre randuri se poate pune ciocolata rasa, la fel si deasupra si se presara cacao dulce pana se acopera totul bine. Se poate orna cu frisca, apoi se pune la frigider pentru 12 ore.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii