autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Tiramisu rețeta originală

Autor: Dietrich Elena Petronela (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 20 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dietrich Elena Petronela (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 20 august 2007

Ingrediente
3 oua,, 500gr.mascarpone,, 250 gr. zahar,, 400 gr. piscoturi,, 3 cafele indulcite.(pt o cantitate mai mare de piscoturi se maresc celelalte doze)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

29 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:



Se freaca galbenusurile cu o jumatate din zahar, iar separat albusurile cu cealalta jumatate de zahar pana se topeste zaharul. Se amesteca galbenusurile cu albusurile si apoi cu mascarponele pana devine o crema.



Se inmoaie piscoturile(numai pe jumatate, pt ca altfel devin prea moi) in cafeaua pregatita si se aseaza intr-o tava in felul urmator: un rand piscoturi, un rand crema, pana cand deasupra ramane crema.



Intre randuri se poate pune ciocolata rasa, la fel si deasupra si se presara cacao dulce pana se acopera totul bine. Se poate orna cu frisca, apoi se pune la frigider pentru 12 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu rețeta originală" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Separi galbenusurile de albusuri un albus il pastrezi

82 voturi    10 comentarii
30 min
Torturi
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Cum se face Tiramisu rețeta originală: Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul

12 voturi    8 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

29 voturi

Ingrediente

  • 3 oua,
  • 500gr.mascarpone,
  • 250 gr. zahar,
  • 400 gr. piscoturi,
  • 3 cafele indulcite.(pt o cantitate mai mare de piscoturi se maresc celelalte doze)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura Patty