autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

TIRAMISU

Autor: Dietrich Elena Petronela (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 20 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dietrich Elena Petronela (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 20 august 2007

Ingrediente
3 oua,500gr.mascarpone,250 gr. zahar,400 gr. piscoturi,3 cafele indulcite.(pt o cantitate mai mare de piscoturi se maresc celelalte doze)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

29 voturi

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu o jumatate din zahar, iar separat albusurile cu cealalta jumatate de zahar pana se topeste zaharul. Se amesteca galbenusurile cu albusurile si apoi cu mascarponele pana devine o crema.

Se inmoaie piscoturile(numai pe jumatate, pt ca altfel devin prea moi) in cafeaua pregatita si se aseaza intr-o tava in felul urmator: un rand piscoturi, un rand crema, pana cand deasupra ramane crema.

Intre randuri se poate pune ciocolata rasa, la fel si deasupra si se presara cacao dulce pana se acopera totul bine. Se poate orna cu frisca, apoi se pune la frigider pentru 12 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "TIRAMISU" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Praline Tiramisu

Praline Tiramisu

Rupem piscoturile si le maruntim bine cu robotul. Fierbem o cafea tare si o lasam sa se raceasca

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

29 voturi

Ingrediente

  • 3 oua,500gr.mascarpone,250 gr. zahar,400 gr. piscoturi,3 cafele indulcite.(pt o cantitate mai mare de piscoturi se maresc celelalte doze)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Chec zebra