autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Torturi

Tiramisu adaptat

Autor: dienucka (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 16 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dienucka (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 16 august 2009

Ingrediente
-400g piscoturi, -500gr frisca lichida, -140gr branza topita cu smantana Hochland, -4 galbenusuri, -2 plicuri zahar pudra vanilat 80gr Dr.Oetker, -800 ml cafea rece fara zahar, -1 fiola esenta rom

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

5 voturi

Mod de preparare

Crema:

-Se bate frisca lichida pana se intareste

-Se amesteca branza topita cu zaharul pudra pana se obtine o crema uniforma,dupa care se adauga galbenusurile rand pe rand pana se omogenizeaza.Peste frisca batuta se pune crema obtinuta si se amesteca usor de jos in sus.



-Se face cafeaua in care s-a pus esenta de rom si se lasa la racit.



-Se desfac piscoturile din pachet si se inmoaie putin in cafea, apoi se pun pe o tava. Se toarna peste piscoturi din crema preparata, apoi alt rand de piscoturi asezate invers, apoi crema.Peste ultimul rand de piscoturi se pune crema peste care se presara cacao.

Se da la rece si se serveste a doua zi.



Un Tiramisu adaptat dupa Tiramisu rețeta originală :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu adaptat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tarta de fructe de padure si jeleu de corcoduse

Tarta de fructe de padure si jeleu de corcoduse

Pregatirea aluatului de tarta: Se amesteca faina si zaharul pudra impreuna cu untul rece taiat

1 vot    0 comentarii
2h
Torturi
torturi cu fantezie

torturi cu fantezie

mierea, untul sau margarina, zaharul, laptele se topesc la baia cu aburi amestecindu-se permanent

2 voturi    0 comentarii
30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

5 voturi

Ingrediente

  • -400g piscoturi
  • -500gr frisca lichida
  • -140gr branza topita cu smantana Hochland
  • -4 galbenusuri
  • -2 plicuri zahar pudra vanilat 80gr Dr.Oetker
  • -800 ml cafea rece fara zahar
  • -1 fiola esenta rom

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de ciocolata