autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Torturi

Tiramisu adaptat

Autor: dienucka (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 16 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dienucka (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 16 august 2009

Ingrediente
-400g piscoturi, -500gr frisca lichida, -140gr branza topita cu smantana Hochland, -4 galbenusuri, -2 plicuri zahar pudra vanilat 80gr Dr.Oetker, -800 ml cafea rece fara zahar, -1 fiola esenta rom

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

15 voturi

Mod de preparare

Crema:

-Se bate frisca lichida pana se intareste

-Se amesteca branza topita cu zaharul pudra pana se obtine o crema uniforma,dupa care se adauga galbenusurile rand pe rand pana se omogenizeaza.Peste frisca batuta se pune crema obtinuta si se amesteca usor de jos in sus.



-Se face cafeaua in care s-a pus esenta de rom si se lasa la racit.



-Se desfac piscoturile din pachet si se inmoaie putin in cafea, apoi se pun pe o tava. Se toarna peste piscoturi din crema preparata, apoi alt rand de piscoturi asezate invers, apoi crema.Peste ultimul rand de piscoturi se pune crema peste care se presara cacao.

Se da la rece si se serveste a doua zi.



Un Tiramisu adaptat dupa Tiramisu rețeta originală :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu adaptat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu crema de trandafiri

Tort cu crema de trandafiri

Blat 1: Se bat albusurile spuma cu putina sare si cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,nessul,esenta

11 voturi    17 comentarii
3h
Torturi
Tort cu ciocolata

Tort cu ciocolata

Pentru blat mixam ouale intregi cu praful de sare si zaharul pana se albesc. Adaugam faina cernuta

5 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

15 voturi

Ingrediente

  • -400g piscoturi
  • -500gr frisca lichida
  • -140gr branza topita cu smantana Hochland
  • -4 galbenusuri
  • -2 plicuri zahar pudra vanilat 80gr Dr.Oetker
  • -800 ml cafea rece fara zahar
  • -1 fiola esenta rom

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Torturi

Cheesecake cu fructe congelate Cheesecake cu fructe congelate

Mod de preparare pentru blat: se topeste untul la foc mic. Se maruntesc biscuitii, se toarna untul peste biscuiti, se omogenizeaza

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Tort trei ciocolate cu aroma de menta Tort trei ciocolate cu aroma de menta

Pentru blat: ouale intregi impreuna cu zaharul se mixeaza pana se deschid la culoare si se tripleaza in volum. Peste spuma de oua se

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Dulciuri diverse
TRANDAFIRI DIN PASTA DE LAPTE PRAF