autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Torturi

Tiramisu adaptat

Autor: dienucka (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 16 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dienucka (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 16 august 2009

Ingrediente
-400g piscoturi, -500gr frisca lichida, -140gr branza topita cu smantana Hochland, -4 galbenusuri, -2 plicuri zahar pudra vanilat 80gr Dr.Oetker, -800 ml cafea rece fara zahar, -1 fiola esenta rom

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

4 voturi

Mod de preparare

Crema:
-Se bate frisca lichida pana se intareste
-Se amesteca branza topita cu zaharul pudra pana se obtine o crema uniforma,dupa care se adauga galbenusurile rand pe rand pana se omogenizeaza.Peste frisca batuta se pune crema obtinuta si se amesteca usor de jos in sus.

-Se face cafeaua in care s-a pus esenta de rom si se lasa la racit.

-Se desfac piscoturile din pachet si se inmoaie putin in cafea, apoi se pun pe o tava. Se toarna peste piscoturi din crema preparata, apoi alt rand de piscoturi asezate invers, apoi crema.Peste ultimul rand de piscoturi se pune crema peste care se presara cacao.
Se da la rece si se serveste a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu adaptat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Cheesecake cu mascarpone si jeleu de portocale

Cheesecake cu mascarpone si jeleu de portocale

Se pregatește o tava rotunda de tort cu fund detașabil (Ø= 20 cm) și se imbraca cu folie

0 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Torturi
Pasta de zahar

Pasta de zahar

Punem o craticioara cu putina apa la fiert si dupa ce clocoteste, o dam la o parte. Cernem zaharul

4 voturi    1 comentariu
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

4 voturi

Ingrediente

  • -400g piscoturi
  • -500gr frisca lichida
  • -140gr branza topita cu smantana Hochland
  • -4 galbenusuri
  • -2 plicuri zahar pudra vanilat 80gr Dr.Oetker
  • -800 ml cafea rece fara zahar
  • -1 fiola esenta rom

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
TORT CU CAPSUNI