Tiramisu rețeta originală
Crema:
-Se bate frisca lichida pana se intareste
-Se amesteca branza topita cu zaharul pudra pana se obtine o crema uniforma,dupa care se adauga galbenusurile rand pe rand pana se omogenizeaza.Peste frisca batuta se pune crema obtinuta si se amesteca usor de jos in sus.
-Se face cafeaua in care s-a pus esenta de rom si se lasa la racit.
-Se desfac piscoturile din pachet si se inmoaie putin in cafea, apoi se pun pe o tava. Se toarna peste piscoturi din crema preparata, apoi alt rand de piscoturi asezate invers, apoi crema.Peste ultimul rand de piscoturi se pune crema peste care se presara cacao.
Se da la rece si se serveste a doua zi.
Un Tiramisu adaptat dupa Tiramisu rețeta originală :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii