autor:

» » , Dulciuri diverse, Torturi

Tiramisu adaptat

Autor: dienucka (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 16 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dienucka (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 16 august 2009

Ingrediente
-400g piscoturi, -500gr frisca lichida, -140gr branza topita cu smantana Hochland, -4 galbenusuri, -2 plicuri zahar pudra vanilat 80gr Dr.Oetker, -800 ml cafea rece fara zahar, -1 fiola esenta rom

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

16 voturi

Mod de preparare

Crema:

-Se bate frisca lichida pana se intareste

-Se amesteca branza topita cu zaharul pudra pana se obtine o crema uniforma,dupa care se adauga galbenusurile rand pe rand pana se omogenizeaza.Peste frisca batuta se pune crema obtinuta si se amesteca usor de jos in sus.



-Se face cafeaua in care s-a pus esenta de rom si se lasa la racit.



-Se desfac piscoturile din pachet si se inmoaie putin in cafea, apoi se pun pe o tava. Se toarna peste piscoturi din crema preparata, apoi alt rand de piscoturi asezate invers, apoi crema.Peste ultimul rand de piscoturi se pune crema peste care se presara cacao.

Se da la rece si se serveste a doua zi.



Un Tiramisu adaptat dupa Tiramisu rețeta originală :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu adaptat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu mascarpone si capsuni

Tort cu mascarpone si capsuni

Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Torturi
Tort cu ciocolata si crema de cafea

Tort cu ciocolata si crema de cafea

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu

6 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

16 voturi

Ingrediente

  • -400g piscoturi
  • -500gr frisca lichida
  • -140gr branza topita cu smantana Hochland
  • -4 galbenusuri
  • -2 plicuri zahar pudra vanilat 80gr Dr.Oetker
  • -800 ml cafea rece fara zahar
  • -1 fiola esenta rom

Raporteaza reteta

Retete

din Torturi

Tort cu zmeura si whisky Tort cu zmeura si whisky

Pentru Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma cu praful de sare, pe urma punem zaharul si mixam usor pana

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Tort cu blat cu gem de gutui Tort cu blat cu gem de gutui

Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu putina sare si se mixeaza la viteaza mare pana se obtine o spuma

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"