Tiramisu rețeta originală
Crema:
-Se bate frisca lichida pana se intareste
-Se amesteca branza topita cu zaharul pudra pana se obtine o crema uniforma,dupa care se adauga galbenusurile rand pe rand pana se omogenizeaza.Peste frisca batuta se pune crema obtinuta si se amesteca usor de jos in sus.
-Se face cafeaua in care s-a pus esenta de rom si se lasa la racit.
-Se desfac piscoturile din pachet si se inmoaie putin in cafea, apoi se pun pe o tava. Se toarna peste piscoturi din crema preparata, apoi alt rand de piscoturi asezate invers, apoi crema.Peste ultimul rand de piscoturi se pune crema peste care se presara cacao.
Se da la rece si se serveste a doua zi.
Un Tiramisu adaptat dupa Tiramisu rețeta originală :)
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii