Tiramisu rețeta originală
1. Se amesteca frisca cu zaharul,esenta de migdale si branza mascarpone.
2. Se taie capsunile bucatele si se adauga la crema de mai sus.
3. Intr-o farfurie se pune cafeaua amestecata cu esenta de migdale si lichior. Se inmoaie putin piscoturile in cafea si se pune cate un strat de piscoturi in fiecare bol/pahar.
4. Se adauga un strat de crema cu capsuni, iarasi un strat de piscoturi inmuiate in cafea si din nou capsuni.
5.Se decoreaza fiecare bol sau pahar cu cate o capsuna intreaga si un stick de ciocolata amaruie.
Imi place Tiramisu rețeta originală, dar si cu capsuni e atat de bun!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii