autor:

Mihaela11

» » , Dulciuri diverse, Retete de Craciun

Tiramisu cu piersici

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2010

Ingrediente
Avem nevoie de :, -400 grame piscoturi de sampanie( 2 pachete), -400 grame branza crema, -4 oua, -200 grame zahar tos, -2 cani de cafea amara( filtru), -300 grame cacao, -750 grame piersici bine coapte, -esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Ouala se separa.

Se bat albusurile de ou spuma.

Galbenusurile de ou se freaca bine cu 100 gm de zahar pana devin spumoase.

Se adauga branza crema si se mixeaza , apoi albusurile de ou si cateva picaturi de esenta de rom, dupa gust.

Piersicile se decojesc, se taie in jumatati si se scot samburii.

Se pun in mixer cu 100 gm de zahar si se amesteca pana obtinem o pasta omogena.

Se introduc piscoturile in cafeaua racita , apoi se tapeteaza cu ele o tava dreptunghiulara de pyrex cu diametrul de 23/35 cm .

Se pune jumatate din pasta de piersici peste piscoturi si se repartizeaza uniform.

Se pune peste pasta de piersici jumatate din crema de branza.

Se aseaza al doilea strat de piscoturi inmuiate in cafea, apoi pasta de piersici si crema de branza.

Se pudreaza cu cacao si se pune la frigder cu 3 ore inainte de servire.

Se pot inlocui piersicile cu capsuni sau mure.

Pofta buna!

Desi la Tiramisu rețeta originală se foloseste mascarpone, e foarte bun si cu crema de branza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Cotlete de porc cu gorgonzola si nuci

Cotlete de porc cu gorgonzola si nuci

Taie nucile, dar nu le mărunți prea tare (1), fiindcă vei dori să le simți textura în

1 vot    0 comentarii
35 min
Retete de Craciun
rulada din carne de porc

rulada din carne de porc

Se curata muschiuletul de pielite si se taie sub forma de foaie subtire cam cat se poate sa nu se

5 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    maria , 29 iunie 2010

    cred ca este delicioasa,se poate folosi orice crema de branza? chiar daca nu e mascarpone?

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    O bunatate !

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    Trebue sa fie delicioasa ! am s-o incerc.*****

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Foarte buna si arata grozav!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Minunat,aroma piersicilor cu crema de branza este tare buna.*****

    • Catalina

      Catalina (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Voi incerca si eu arata super...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Delicioasa! Anul trecut am avut o multime de piersici din copacul de sub balcon, anul asta nu mai are nici frunze. Am furat reteta!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Bunaaa trebuie sa mai fie....salvat-a din start.*****

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Ce de bunatati ai facut. Toate una si una. Felicitari gospodinei.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      O bunãtate!!!apetisant si aratã super bine!***** I-mi doresc de mult sã fac Tiramisu, dar nu se prea gãseste mascarpone in comert, vãd cã cu crema folositã de tine a iesit super.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Delicios!Cred ca e minunata aroma de piersici cu tiramisu.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Super bun,aromat si delicios...Imi place tare mult combinatia folosita.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie de :
  • -400 grame piscoturi de sampanie( 2 pachete)
  • -400 grame branza crema
  • -4 oua
  • -200 grame zahar tos
  • -2 cani de cafea amara( filtru)
  • -300 grame cacao
  • -750 grame piersici bine coapte
  • -esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

18 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje

maria

cred ca este delicioasa,se poate folosi orice crema de branza? chiar daca nu e mascarpone?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Chec cu scortisoara Chec cu scortisoara

Frecam ouale cu zaharul pana se albeste compozitia. Amestecam faina cu praful de copt, adaugam peste oua si amestecam bine. Topim untul,

0 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Boeuf Bourguignon la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune Boeuf Bourguignon la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Mi-am pregatit toate ingredientele la indemana. Am taiat kaiserul in bucatele mici, carnea in cuburi. Am tocat ceapa si morcovul. Am

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Craciun
Crumble cu turta dulce, mere si pere