autor:

Mihaela11

» » , Dulciuri diverse, Retete de Craciun

Tiramisu cu piersici

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2010

Ingrediente
Avem nevoie de :, -400 grame piscoturi de sampanie( 2 pachete), -400 grame branza crema, -4 oua, -200 grame zahar tos, -2 cani de cafea amara( filtru), -300 grame cacao, -750 grame piersici bine coapte, -esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Ouala se separa.
Se bat albusurile de ou spuma.
Galbenusurile de ou se freaca bine cu 100 gm de zahar pana devin spumoase.
Se adauga branza crema si se mixeaza , apoi albusurile de ou si cateva picaturi de esenta de rom, dupa gust.
Piersicile se decojesc, se taie in jumatati si se scot samburii.
Se pun in mixer cu 100 gm de zahar si se amesteca pana obtinem o pasta omogena.
Se introduc piscoturile in cafeaua racita , apoi se tapeteaza cu ele o tava dreptunghiulara de pyrex cu diametrul de 23/35 cm .
Se pune jumatate din pasta de piersici peste piscoturi si se repartizeaza uniform.
Se pune peste pasta de piersici jumatate din crema de branza.
Se aseaza al doilea strat de piscoturi inmuiate in cafea, apoi pasta de piersici si crema de branza.
Se pudreaza cu cacao si se pune la frigder cu 3 ore inainte de servire.
Se pot inlocui piersicile cu capsuni sau mure.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chiftelute de mere

Chiftelute de mere

Se răzălesc merele şi se lasă de-o parte să se scurgă de zeamă. Pe urmă se face un aluat

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Cupa de crema si fructe

Cupa de crema si fructe

Crema: se pune laptele intr-o cratita la fiert la foc mic impreuna cu jumatate din cantitatea de

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    maria , 29 iunie 2010

    cred ca este delicioasa,se poate folosi orice crema de branza? chiar daca nu e mascarpone?

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    O bunatate !

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    Trebue sa fie delicioasa ! am s-o incerc.*****

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Foarte buna si arata grozav!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Minunat,aroma piersicilor cu crema de branza este tare buna.*****

    • Catalina

      Catalina (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Voi incerca si eu arata super...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Delicioasa! Anul trecut am avut o multime de piersici din copacul de sub balcon, anul asta nu mai are nici frunze. Am furat reteta!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Bunaaa trebuie sa mai fie....salvat-a din start.*****

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Ce de bunatati ai facut. Toate una si una. Felicitari gospodinei.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      O bunãtate!!!apetisant si aratã super bine!***** I-mi doresc de mult sã fac Tiramisu, dar nu se prea gãseste mascarpone in comert, vãd cã cu crema folositã de tine a iesit super.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Delicios!Cred ca e minunata aroma de piersici cu tiramisu.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Super bun,aromat si delicios...Imi place tare mult combinatia folosita.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie de :
  • -400 grame piscoturi de sampanie( 2 pachete)
  • -400 grame branza crema
  • -4 oua
  • -200 grame zahar tos
  • -2 cani de cafea amara( filtru)
  • -300 grame cacao
  • -750 grame piersici bine coapte
  • -esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

18 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje

maria

cred ca este delicioasa,se poate folosi orice crema de branza? chiar daca nu e mascarpone?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Banane prajite