autor:

Vekas

» » Dulciuri diverse

Tiramisu cu visine

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 februarie 2009

Ingrediente
(pentru 4 persoane):, 250g.visine sau un borcan de visine fara samburi a 370ml., , 170-180g. biscuiti cu migdale sau bezele, , 5 linguri de vin dulce, , 250g. mascarpone, , 250g. branza dulce, , sucul de la o lamaie, , coaja rasa de la o lamaie, , 50g.migdale

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

1.Visinele se curata de samburi, iar daca folosim din compot fara samburi, se pun la scurs.Biscuitii cu migdale se stropesc cu 3 linguri de vin dulce.Mascarpone se amesteca cu branza dulce ,cu restul de vin(2linguri),cu sucul si coaja de lamaie.Migdalele se zdrobesc si , cu exceptia a 2 linguri de migdale, restul le incorporam in crema de mascarpone.
2.Se lasa 4 biscuiti deoparte , iar restul se repartizeaza in 4 boluri de sticla.Peste biscuiti se pun visinele ,apoi crema si se orneaza fiecare cu cate un biscuit si migdale.Se poate presara si coaja rasa de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Panna Cotta Traditionala

Panna Cotta Traditionala

Gelatina se pune la inmuiat in lapte rece taranesc pentru 5 minute. Tot acum se aseaza smantana

7 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tarta cu crema de iaurt si caise

Tarta cu crema de iaurt si caise

Blat: Intr-un bol punem ouale si le mixam spuma impreuna cu zaharul pana se albesc. Incorporam

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 24 iunie 2011

    Ai dreptate, Lenuta...Prepar tiramisu cu orice fruct, ai mei adora dulciurile...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iunie 2011

    Este un deliciu, se prepara rapid, numi bun pe vreme caniculara, mai ales ca nu ne trebuie foc.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 250g.visine sau un borcan de visine fara samburi a 370ml.
  • 170-180g. biscuiti cu migdale sau bezele
  • 5 linguri de vin dulce
  • 250g. mascarpone
  • 250g. branza dulce
  • sucul de la o lamaie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 50g.migdale

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Ai dreptate, Lenuta...Prepar tiramisu cu orice fruct, ai mei adora dulciurile...

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Banana bum