autor:

Vekas

» » Dulciuri diverse

Tiramisu cu visine

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 februarie 2009

Ingrediente
(pentru 4 persoane):, 250g.visine sau un borcan de visine fara samburi a 370ml.,, 170-180g. biscuiti cu migdale sau bezele,, 5 linguri de vin dulce,, 250g. mascarpone,, 250g. branza dulce,, sucul de la o lamaie,, coaja rasa de la o lamaie,, 50g.migdale

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

1.Visinele se curata de samburi, iar daca folosim din compot fara samburi, se pun la scurs.Biscuitii cu migdale se stropesc cu 3 linguri de vin dulce.Mascarpone se amesteca cu branza dulce ,cu restul de vin(2linguri),cu sucul si coaja de lamaie.Migdalele se zdrobesc si , cu exceptia a 2 linguri de migdale, restul le incorporam in crema de mascarpone.

2.Se lasa 4 biscuiti deoparte , iar restul se repartizeaza in 4 boluri de sticla.Peste biscuiti se pun visinele ,apoi crema si se orneaza fiecare cu cate un biscuit si migdale.Se poate presara si coaja rasa de lamaie.

Va propun sa incercati si aceasta varianta, la fel de buna ca si Tiramisu rețeta originală
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tiramisu cu visine

Tiramisu cu visine

Spalam visinele si le scoatem samburii, apoi le presaram cu zahar si le lasam sa se scurga. Preparam

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 24 iunie 2011

    Ai dreptate, Lenuta...Prepar tiramisu cu orice fruct, ai mei adora dulciurile...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iunie 2011

    Este un deliciu, se prepara rapid, numi bun pe vreme caniculara, mai ales ca nu ne trebuie foc.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 250g.visine sau un borcan de visine fara samburi a 370ml.,
  • 170-180g. biscuiti cu migdale sau bezele,
  • 5 linguri de vin dulce,
  • 250g. mascarpone,
  • 250g. branza dulce,
  • sucul de la o lamaie,
  • coaja rasa de la o lamaie,
  • 50g.migdale

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Ai dreptate, Lenuta...Prepar tiramisu cu orice fruct, ai mei adora dulciurile...

Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Gem de pepene galben cu caise