Tiramisu cu visine

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 250g.visine sau un borcan de visine fara samburi a 370ml.,
  • 170-180g. biscuiti cu migdale sau bezele,
  • 5 linguri de vin dulce,
  • 250g. mascarpone,
  • 250g. branza dulce,
  • sucul de la o lamaie,
  • coaja rasa de la o lamaie,
  • 50g.migdale;

Mod de preparare

1.Visinele se curata de samburi, iar daca folosim din compot fara samburi, se pun la scurs.Biscuitii cu migdale se stropesc cu 3 linguri de vin dulce.Mascarpone se amesteca cu branza dulce ,cu restul de vin(2linguri),cu sucul si coaja de lamaie.Migdalele se zdrobesc si , cu exceptia a 2 linguri de migdale, restul le incorporam in crema de mascarpone.

2.Se lasa 4 biscuiti deoparte , iar restul se repartizeaza in 4 boluri de sticla.Peste biscuiti se pun visinele ,apoi crema si se orneaza fiecare cu cate un biscuit si migdale.Se poate presara si coaja rasa de lamaie.

Va propun sa incercati si aceasta varianta, la fel de buna ca si Tiramisu rețeta originală

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise