Ingrediente
300g.visine,, 2dl.cafea neagra concentrata,, 4 linguri amaretto(lichior de migdale),, 80g.piscoturi,, 4 galbenuse,, 120g.zahar,, 1 praf de vanilie,, 2dl.suc de visine,, 250g.mascarpone,, 250g.branza dulce de vaca,, 1 lingura de cacao
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
3 voturi
Mod de preparare
2.Praful de vanilie se amesteca cu restul de zahar si 4 linguri de suc de visine.Restul de suc de visine se pune la fiert,se adauga zaharul amestecat cu praful de vanilie si se fierb impreuna 2 minute.Se ia de pe foc si se incorporeaza visinele si se lasa sa se raceasca.
3.Branza dulce se amesteca bine cu mascarpone si cu crema de galbenusuri.1/2 din crema se aseaza peste piscoturi, apoi se pun visinele si se acopera cu restul de crema.Cca. 6 ore se tine vasul in frigider.
Apoi , se presara cacao peste Tiramisu, se taie in cuburi si se serveste.Se orneaza cu visine si frunze de menta.
Dupa ce am facut Tiramisu rețeta originală, am incercat mai multe variante de tiramisu cu fructe. Cu visine e senzational!