Tiramisu rețeta originală
Se pregateste prajitura cum scrie pe pachet. Cind se face crema, se adauga si un plic crema instant caramel si la sfirsit un plic de stafide puse la inmuiat in rom. Blatul se taie in doua si se insiropeaza. Se pune 1/2 din crema, piscoturile, cealalta 1/2 de crema si a doua foaie de blat insiropata. Se tine la frigider 2-3 ore. Inainte de servit se pudreaza cu cacao.
Imi era pofta de-un Tiramisu rețeta originală, dar cum aveam deja cumparate aceste ingrediente, a iesit o varianta simpla si gustoasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii