Autor:
laura (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 11 octombrie 2010
Ingrediente
1 punga piscoturi mare ( boromir), 1 cutie mascarpone ( gabrini) 500g, 1 frisca hulala mica 250 g, 3 oua, 6 linguri zahar, 1 fiola esenta rom, 1 cutie cacao 500 g
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Frec 3 galbenusuri de ou cu 3 lingurite de zahar pana se topeste zaharul si se albesc la culoare, apoi amestec cu mascarpone. Bat frisca bine bine cu mixerul si adaug treptat albusurile pe care le bat impreuna cu frisca. Frisca trebuie tinuta la frigider cu cel putin 1 ora inainte de folosire. Fac cu sirop din 3 linguri de zahar, esenta de rom si 1 ibric de apa. Inmoi piscoturile in sirop si le asez in tava, pun crema peste piscoturi si presar cacao deasupra.
Mai simplu si mai rapid decat Tiramisu rețeta originală :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu fara cafea" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Sanda Vaides , 18 mai 2015
Albuşurile se pot MIXA în frişcă (pe rînd cum zice reţeta) ?
manuela , 18 mai 2015
Albuşurile se pot MIXA în frişcă (pe rînd, cum zice reţete) ?
Iordana Voicu , 30 noiembrie 2014
imi place pentru ca nu se imoaie piscotul in cafeaaaaaaaaaaaa..........
Livia Galdau , 02 noiembrie 2013
super bun
laura (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2010
l-ai incercat? ti-a iesitt ok?
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2010
wow e foarte bun!!