autor:

laura

» » Dulciuri diverse

Tiramisu fara cafea

Autor: laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Ingrediente
1 punga piscoturi mare ( boromir), 1 cutie mascarpone ( gabrini) 500g, 1 frisca hulala mica 250 g, 3 oua, 6 linguri zahar, 1 fiola esenta rom, 1 cutie cacao 500 g

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

17 voturi

Mod de preparare

Frec 3 galbenusuri de ou cu 3 lingurite de zahar pana se topeste zaharul si se albesc la culoare, apoi amestec cu mascarpone. Bat frisca bine bine cu mixerul si adaug treptat albusurile pe care le bat impreuna cu frisca. Frisca trebuie tinuta la frigider cu cel putin 1 ora inainte de folosire. Fac cu sirop din 3 linguri de zahar, esenta de rom si 1 ibric de apa. Inmoi piscoturile in sirop si le asez in tava, pun crema peste piscoturi si presar cacao deasupra.

Mai simplu si mai rapid decat Tiramisu rețeta originală :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu fara cafea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec din albusuri, cu dulceata de mure

Chec din albusuri, cu dulceata de mure

Batem albusurile cu un strop de sare si apoi adaugam treptat zaharul si aromele(esenta de vanilie

2 voturi    1 comentariu
50 min
Dulciuri diverse
Tarta de lamaie cu bezea

Tarta de lamaie cu bezea

Am primit in dar Carte regala de bucate, scrisa de Principesa Margareta a Romaniei si am dorit sa

30 voturi    11 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lore , 30 decembrie 2016

    Sa vedem daca e buna reteta! ;-)

  • Fara foto

    Cristina Alina Marmureanu , 19 noiembrie 2015

    a iesit super abea astept sa gust

  • Fara foto

    Sanda Vaides , 26 mai 2015

    LINGURI sau LINGURIŢE ??? (de zahăr...) Şi despre albuşuri, iar întreb: se pun în frişcă şi se bat????

    • Fara foto

      Sanda Vaides , 18 mai 2015

      Albuşurile se pot MIXA în frişcă (pe rînd cum zice reţeta) ?

    • Fara foto

      manuela , 18 mai 2015

      Albuşurile se pot MIXA în frişcă (pe rînd, cum zice reţete) ?

    • Fara foto

      Iordana Voicu , 30 noiembrie 2014

      imi place pentru ca nu se imoaie piscotul in cafeaaaaaaaaaaaa..........

    • Fara foto

      Livia Galdau , 02 noiembrie 2013

      super bun

    • laura

      laura (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2010

      l-ai incercat? ti-a iesitt ok?

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2010

      wow e foarte bun!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

17 voturi

Ingrediente

  • 1 punga piscoturi mare ( boromir)
  • 1 cutie mascarpone ( gabrini) 500g
  • 1 frisca hulala mica 250 g
  • 3 oua
  • 6 linguri zahar
  • 1 fiola esenta rom
  • 1 cutie cacao 500 g

Raporteaza reteta

Lore

Sa vedem daca e buna reteta! ;-)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
"Um Ali"-Prajitura "Mama lui Ali"