autor:

laura

» » Dulciuri diverse

Tiramisu fara cafea

Autor: laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Ingrediente
1 punga piscoturi mare ( boromir), 1 cutie mascarpone ( gabrini) 500g, 1 frisca hulala mica 250 g, 3 oua, 6 linguri zahar, 1 fiola esenta rom, 1 cutie cacao 500 g

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

17 voturi

Mod de preparare

Frec 3 galbenusuri de ou cu 3 lingurite de zahar pana se topeste zaharul si se albesc la culoare, apoi amestec cu mascarpone. Bat frisca bine bine cu mixerul si adaug treptat albusurile pe care le bat impreuna cu frisca. Frisca trebuie tinuta la frigider cu cel putin 1 ora inainte de folosire. Fac cu sirop din 3 linguri de zahar, esenta de rom si 1 ibric de apa. Inmoi piscoturile in sirop si le asez in tava, pun crema peste piscoturi si presar cacao deasupra.

Mai simplu si mai rapid decat Tiramisu rețeta originală :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu fara cafea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu capsuni si crema de Ricotta

Tarta cu capsuni si crema de Ricotta

E perioada capsunilor parfumate, asa ca trebuie "exploatate" la maxim! :) Pentru blat se amesteca

15 voturi    5 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Turnata cu budinca de vanilie

Turnata cu budinca de vanilie

Se bat ouale bine cu sarea, apoi se pune zaharul si se amesteca bine pana se topeste. Se adauga uleiul

1 vot    1 comentariu
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lore , 30 decembrie 2016

    Sa vedem daca e buna reteta! ;-)

  • Fara foto

    Cristina Alina Marmureanu , 19 noiembrie 2015

    a iesit super abea astept sa gust

  • Fara foto

    Sanda Vaides , 26 mai 2015

    LINGURI sau LINGURIŢE ??? (de zahăr...) Şi despre albuşuri, iar întreb: se pun în frişcă şi se bat????

    • Fara foto

      Sanda Vaides , 18 mai 2015

      Albuşurile se pot MIXA în frişcă (pe rînd cum zice reţeta) ?

    • Fara foto

      manuela , 18 mai 2015

      Albuşurile se pot MIXA în frişcă (pe rînd, cum zice reţete) ?

    • Fara foto

      Iordana Voicu , 30 noiembrie 2014

      imi place pentru ca nu se imoaie piscotul in cafeaaaaaaaaaaaa..........

    • Fara foto

      Livia Galdau , 02 noiembrie 2013

      super bun

    • laura

      laura (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2010

      l-ai incercat? ti-a iesitt ok?

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2010

      wow e foarte bun!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

17 voturi

Ingrediente

  • 1 punga piscoturi mare ( boromir)
  • 1 cutie mascarpone ( gabrini) 500g
  • 1 frisca hulala mica 250 g
  • 3 oua
  • 6 linguri zahar
  • 1 fiola esenta rom
  • 1 cutie cacao 500 g

Raporteaza reteta

Lore

Sa vedem daca e buna reteta! ;-)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Orez cu lapte si serbet de afine