autor:

laura

» » Dulciuri diverse

Tiramisu fara cafea

Autor: laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Ingrediente
1 punga piscoturi mare ( boromir), 1 cutie mascarpone ( gabrini) 500g, 1 frisca hulala mica 250 g, 3 oua, 6 linguri zahar, 1 fiola esenta rom, 1 cutie cacao 500 g

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

16 voturi

Mod de preparare

Frec 3 galbenusuri de ou cu 3 lingurite de zahar pana se topeste zaharul si se albesc la culoare, apoi amestec cu mascarpone. Bat frisca bine bine cu mixerul si adaug treptat albusurile pe care le bat impreuna cu frisca. Frisca trebuie tinuta la frigider cu cel putin 1 ora inainte de folosire. Fac cu sirop din 3 linguri de zahar, esenta de rom si 1 ibric de apa. Inmoi piscoturile in sirop si le asez in tava, pun crema peste piscoturi si presar cacao deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu fara cafea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose fluture

Briose fluture

Se cerne faina cu praf de copt intr-un vas . Ouale se bat cu zahar, iaurt, ulei, si un varf de sare

5 voturi    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
Raffaelo

Raffaelo

Se freaca untul impreuna cu zaharul pudra. Se adauga laptele praf si 2-3 linguri de nuca de cocos.

66 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lore , 30 decembrie 2016

    Sa vedem daca e buna reteta! ;-)

  • Fara foto

    Cristina Alina Marmureanu , 19 noiembrie 2015

    a iesit super abea astept sa gust

  • Fara foto

    Sanda Vaides , 26 mai 2015

    LINGURI sau LINGURIŢE ??? (de zahăr...) Şi despre albuşuri, iar întreb: se pun în frişcă şi se bat????

    • Fara foto

      Sanda Vaides , 18 mai 2015

      Albuşurile se pot MIXA în frişcă (pe rînd cum zice reţeta) ?

    • Fara foto

      manuela , 18 mai 2015

      Albuşurile se pot MIXA în frişcă (pe rînd, cum zice reţete) ?

    • Fara foto

      Iordana Voicu , 30 noiembrie 2014

      imi place pentru ca nu se imoaie piscotul in cafeaaaaaaaaaaaa..........

    • Fara foto

      Livia Galdau , 02 noiembrie 2013

      super bun

    • laura

      laura (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2010

      l-ai incercat? ti-a iesitt ok?

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2010

      wow e foarte bun!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

16 voturi

Ingrediente

  • 1 punga piscoturi mare ( boromir)
  • 1 cutie mascarpone ( gabrini) 500g
  • 1 frisca hulala mica 250 g
  • 3 oua
  • 6 linguri zahar
  • 1 fiola esenta rom
  • 1 cutie cacao 500 g

Raporteaza reteta

Lore

Sa vedem daca e buna reteta! ;-)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Saratele picante pentru cocktail