autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Dulciuri diverse

Tiramisu Rapido

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 noiembrie 2008

Ingrediente
1 Pachet Mijlociu de Piscoturi, 8-10 pliculete de ness, 10 ml de rom, 1 pachetel de vanilie 100 gr, 2-4 cutii de mascarpone, 1 cutie mijlocie de frisca lichida, 4 oua, 2 lingurite de zahar pudra, pt dessign: ciocolata(lichida gen topic) la tub si fulgi de drajeuri colorate

Dificultate: Medie Timp: 30 min

20 voturi

Mod de preparare

Oualele, mascarpone si frisca lichida se pun in robotul de bucatarie si se amesteca bine pana cand se obtine consistenta dorita daca nu este sufucuent de dulce se mai pun 2 lingurite de zahar pudra. Piscoturile se inmoaie in nessul pregatit cu rom si apa calda nu se tin mult, doar un pic sa nu fie tari piscoturile, dupa care se pun intr-un vas de Jena, un rand de piscoturi un rand de crema si se continua, deasupta trebuie sa fie piscoturi cu un strat subtire de crema, se ia pliculetul de vanilie si se presara deasupta precum si 2-3 pliculete de ness. Se da la frigider 30-60 minute. Se scoate pe farfurii pentru a se servi se face un desen imprejur cu ciocolata si pe prajitura si se pun fulgii colorati. Simplu si gustos.

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu Rapido" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti

Biscuiti

Se amesteca toate ingredientele(margarina se amesteca cu zaharul apoi se adauga ouale, coaja de la

2 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Chec oriental cu aroma de ciocolata si cafea

Chec oriental cu aroma de ciocolata si cafea

Ouale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul si un praf de sare. Untul se topeste la foc mic

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    Ce bine arata!

  • Fara foto

    larisa (Maestru bucatar) , 02 martie 2009

    La 500 de grame de mascarpone se pune 1000 de frisca lichida si sapte galbenusuri, toate se bat separat si se amesteca, la sfirsit zahar pudra 200 de grame se bate cu galbenusurile frisca se bate separat si adauga in felul urmator: galbenusurile cu zahar mascarpone, frisca si se pune in loc de rom amaretto.

Dificultate

Medie

Timp

30 min

20 voturi

Ingrediente

  • 1 Pachet Mijlociu de Piscoturi
  • 8-10 pliculete de ness
  • 10 ml de rom
  • 1 pachetel de vanilie 100 gr
  • 2-4 cutii de mascarpone
  • 1 cutie mijlocie de frisca lichida
  • 4 oua
  • 2 lingurite de zahar pudra
  • pt dessign: ciocolata(lichida gen topic) la tub si fulgi de drajeuri colorate

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce bine arata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciocolata Black&White