autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Dulciuri diverse

Tiramisu Rapido

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 noiembrie 2008

Ingrediente
1 Pachet Mijlociu de Piscoturi, 8-10 pliculete de ness, 10 ml de rom, 1 pachetel de vanilie 100 gr, 2-4 cutii de mascarpone, 1 cutie mijlocie de frisca lichida, 4 oua, 2 lingurite de zahar pudra, pt dessign: ciocolata(lichida gen topic) la tub si fulgi de drajeuri colorate

Dificultate: Medie Timp: 30 min

20 voturi

Mod de preparare

Oualele, mascarpone si frisca lichida se pun in robotul de bucatarie si se amesteca bine pana cand se obtine consistenta dorita daca nu este sufucuent de dulce se mai pun 2 lingurite de zahar pudra. Piscoturile se inmoaie in nessul pregatit cu rom si apa calda nu se tin mult, doar un pic sa nu fie tari piscoturile, dupa care se pun intr-un vas de Jena, un rand de piscoturi un rand de crema si se continua, deasupta trebuie sa fie piscoturi cu un strat subtire de crema, se ia pliculetul de vanilie si se presara deasupta precum si 2-3 pliculete de ness. Se da la frigider 30-60 minute. Se scoate pe farfurii pentru a se servi se face un desen imprejur cu ciocolata si pe prajitura si se pun fulgii colorati. Simplu si gustos.

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu Rapido" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu rubarba si bezea

Prajitura cu rubarba si bezea

Se preincalzeste cuptorul si se curata rubarba care se taie de latimea unui deget. Se freaca margarina

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Jeleu de portocale

Jeleu de portocale

Se taie portocalele pe jumătate, se stoarce sucul și se strecoară într-un pahar gradat.

3 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    Ce bine arata!

  • Fara foto

    larisa (Maestru bucatar) , 02 martie 2009

    La 500 de grame de mascarpone se pune 1000 de frisca lichida si sapte galbenusuri, toate se bat separat si se amesteca, la sfirsit zahar pudra 200 de grame se bate cu galbenusurile frisca se bate separat si adauga in felul urmator: galbenusurile cu zahar mascarpone, frisca si se pune in loc de rom amaretto.

Dificultate

Medie

Timp

30 min

20 voturi

Ingrediente

  • 1 Pachet Mijlociu de Piscoturi
  • 8-10 pliculete de ness
  • 10 ml de rom
  • 1 pachetel de vanilie 100 gr
  • 2-4 cutii de mascarpone
  • 1 cutie mijlocie de frisca lichida
  • 4 oua
  • 2 lingurite de zahar pudra
  • pt dessign: ciocolata(lichida gen topic) la tub si fulgi de drajeuri colorate

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce bine arata!

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Briose cu ciocolata