Tiramisu rețeta originală
Se bate frisca la mixer (treapta a3-a) impreuna cu laptele; intre timp se inmoaie piscoturile in cafeaua expresso indulcita. Se aseaza pe un platou un rand de piscoturi, apoi un strat de frisca , iar un strat de piscoturi si se termina cu un strat de frisca peste care se presara cacao din abundenta .
Mama a spus ca e mult mai bun decat Tiramisu rețeta originală

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii