Ingrediente
carne de porc de la cap, inima, rinichii, foi de dafin, sare, slanina, sare, piper, coriandru, enibahar, stomac de porc
Dificultate: Medie | Timp: 2h 30 min
79 voturi
autor:
Ingrediente
carne de porc de la cap, inima, rinichii, foi de dafin, sare, slanina, sare, piper, coriandru, enibahar, stomac de porc
Dificultate: Medie | Timp: 2h 30 min
79 voturi
Dorina Stan , 23 decembrie 2013
misto
Yonel Yonutz Manolache , 18 decembrie 2013
eu credeam k e mai komplikata.
constanta proca (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010
O bunatate !
Medie
2h 30 min
79 voturi
constanta proca (Chef de cuisine) , 28 mai 2010
Si parintii mei puneau putin usturoi si o afumau,era super.
constanta proca (Chef de cuisine) , 28 mai 2010
Si parintii mei puneau putin usturoi,si o afumau,era super !
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 mai 2010
Cu usturoi o pregateau parintii mei, dar foarte putin si adaugau si boia, tot putin, era o nebunie cand o coborau iarna din pod usor inghetata, alaturi de paine de casa proaspata si cepa rosie.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010
Arata foarte bine tobita ta...Si eu am afumat toba anul acesta si a iesit un deliciu...
florina , 11 decembrie 2009
nu se pune usturoi la toba, sorici mai mult pentru a se inchega, in nici un caz usturoi. ce e piftie? iar eu dupa ce se scurge a doua zi o pun la afumat 2 zile ii da un gust nemaipomenit
MARCELA RADULESCU , 19 decembrie 2008
Am facut-o, este fff buna!!
Ioana , 19 decembrie 2008
Intr-adevar, fara usturoi nu e toba. Defapt usturoiul ajuta la inchegare. Si de asemenea, soriciul.
florin , 07 decembrie 2008
NU se poate face toba fara usturoi!
Sidy (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2008
In loc de foaie de dafin , eu pun mujdei si boia care ii da o culoare foarte frumoasa.