autor:

Fara foto

» » , , , Aperitive, Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne, Retete de Craciun

Toba de pasare

Autor: ladydi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ladydi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 ianuarie 2017

Ingrediente
1 pulpa de curcan, 1 piept de pui, (dupa dezosare au ramas circa 1,2 kg carne), sare, piper, boia dulce, busuioc, cca. o capatana de usturoi, 40-50 g gelatina pudra, punga pentru friptura

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Dezosam pulpa si pieptul de pasare si le taiem in fasii lungi si subtiri. Presaram boia, busuioc, sare si piper dupa gust. Adaugam usturoiul pisat si pudra de gelatina si amestecam bine. Punem compozitia intr-o punga pentru friptura, o legam la gura si o asezam intr-o tava de cozonac. Dam la cuptorul preincalzit la foc mediu, pentru circa 45-50 de minute. Scoatem tava din cuptor si asezam peste “toba” un tocator ingust de lemn cu o greutate deasupra. Asteptam sa se raceasca in tava, apoi o dam la frigider pana a doua zi cand o putem portiona. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Toba de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Lebervurst

Lebervurst

Capul de porc si soricul se fierb impreuna. Capul se dezoseaza si se taie bucati iar soricul se taie

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Craciun
Chec cu banane si ciocolata

Chec cu banane si ciocolata

 Se amestecă romul cu zeama de portocală, se adaugă fructele deshidratate și coaja de portocală

0 voturi    1 comentariu
45 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1 pulpa de curcan
  • 1 piept de pui
  • (dupa dezosare au ramas circa 1,2 kg carne)
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • busuioc
  • cca. o capatana de usturoi
  • 40-50 g gelatina pudra
  • punga pentru friptura

Raporteaza reteta

Retete
de ladydi
Micul dejun al campionilor

Micul dejun al campionilor

Amestecam intr-un bol toate cerealele, adaugam fructele uscate, laptele caldut, chia si rondele de

0 voturi    0 comentarii
10 min
Mancaruri pentru copii
Omleta cu loboda a la Diana pentru mic dejun

Omleta cu loboda a la Diana pentru mic dejun

Spalam loboda si o taiem marunt, o punem intr-o tigaie la prajit, fara ulei, doar cu putina sare

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri pentru copii
Salata de napi cu oua de prepelita a la Diana - Mic dejun satios

Salata de napi cu oua de prepelita a la Diana - Mic dejun satios

Fierbem ouale de prepelita si le lasam sa se racoreasca. Intre timp, curatam napii si ii taiem cubulete.

0 voturi    0 comentarii
20 min
Salate
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Placinte cu dulceata de caise si migdale prajite Placinte cu dulceata de caise si migdale prajite

Laptele se incalzeste usor si se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat pana acestea se topesc. Se adauga si drojdia, apoi amestecam.

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aluaturi si Foietaje
Sarmale cu varza dulce in vas de lut Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici, apoi se calesc impreuna cu jumatate din cantitatea de ulei

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftele marinate