Un piept de pui dezosat şi fără piele se taie cubuleţe, apoi se sărează şi se piperează. Cartofii tăiaţi cuburi se fierb în apă cu sare iar ardeii copţi se taie fâşii. Puiul se prăjeşte în ulei şi se adaugă cartofii fierţi, ardeiul copt, sare şi piper, dacă mai este nevoie, precum şi o linguriţă de muştar şi puţină smântână. Pentru ca tocăniţa să fie foarte bună, se presară şi mărar verde, tocat fin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii