Slaninuta se taie cuburi mari, se pune in cratita impreuna cu carnatii taiati bucati si pieptul de vita taiat cubulete. Se calesc bine, amestecand tot timpul sa nu se prinda. Cand s-au calit bine, se da de pe foc. Apoi se pregateste ceapa, pe care o taiem pestisori, nu foarte subtiri. Se pune din nou cratita pe foc, se adauga bucatile de carne de porc si ceapa si cand sfaraie, se stinge totul cu o cana de supa. Se lasa la clocotit de cateva ori, apoi se adauga sare si piper, bulion si sucul de rosii si dam la cuptor, la foc mic. Daca se cere, se mai adauga putina supa sau apa calduta. Peste 20\' se scoate si se serveste fierbinte.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii