autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

TOCANA

Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
1/2 kg carne de porc, 500 ml suc de rosii, 1/2 kg de piept de vita, 100 g slaninuta, 3-4 carnati grosi, 5 cepe potrivite, 2 linguri bulion, sare, piper macinat, 1 cana supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Slaninuta se taie cuburi mari, se pune in cratita impreuna cu carnatii taiati bucati si pieptul de vita taiat cubulete. Se calesc bine, amestecand tot timpul sa nu se prinda. Cand s-au calit bine, se da de pe foc. Apoi se pregateste ceapa, pe care o taiem pestisori, nu foarte subtiri. Se pune din nou cratita pe foc, se adauga bucatile de carne de porc si ceapa si cand sfaraie, se stinge totul cu o cana de supa. Se lasa la clocotit de cateva ori, apoi se adauga sare si piper, bulion si sucul de rosii si dam la cuptor, la foc mic. Daca se cere, se mai adauga putina supa sau apa calduta. Peste 20\' se scoate si se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocana de legume pt iarna

Tocana de legume pt iarna

Se curata morcovii, se spala se pun la fiert in apa cam 20-25 minute. Intre timp fierbeti orezul

47 voturi    9 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Tocana bunicii

Tocana bunicii

Mod de preparare: Sosul il pregatim in ceaun, se incinge uleiul si se calesc rosiile taiate potrivit

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de porc
  • 500 ml suc de rosii
  • 1/2 kg de piept de vita
  • 100 g slaninuta
  • 3-4 carnati grosi
  • 5 cepe potrivite
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper macinat
  • 1 cana supa de oase

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu lamaie la capac Pui cu lamaie la capac

Se porționează puiul in bucăți medii și se așază intr-o oală in ulei încins, se adaugă condimentele, se da focul mic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de merisoare Cotlet de porc cu sos de merisoare

Carnea spalata si uscata cu un prosop se condimenteaza si se asaza in tava cu putin ulei. Punem un pahar de apa si dam la cuptor 30-40

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Specialitate de porc cu cartofi natur si salata de vara