autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

TOCANA

Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
1/2 kg carne de porc, 500 ml suc de rosii, 1/2 kg de piept de vita, 100 g slaninuta, 3-4 carnati grosi, 5 cepe potrivite, 2 linguri bulion, sare, piper macinat, 1 cana supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Slaninuta se taie cuburi mari, se pune in cratita impreuna cu carnatii taiati bucati si pieptul de vita taiat cubulete. Se calesc bine, amestecand tot timpul sa nu se prinda. Cand s-au calit bine, se da de pe foc. Apoi se pregateste ceapa, pe care o taiem pestisori, nu foarte subtiri. Se pune din nou cratita pe foc, se adauga bucatile de carne de porc si ceapa si cand sfaraie, se stinge totul cu o cana de supa. Se lasa la clocotit de cateva ori, apoi se adauga sare si piper, bulion si sucul de rosii si dam la cuptor, la foc mic. Daca se cere, se mai adauga putina supa sau apa calduta. Peste 20\' se scoate si se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
TOCANA GUSTOASA (pentru doua persoane)

TOCANA GUSTOASA (pentru doua persoane)

Tai ceapa pestisori, o calesti putin, adaugi morcovul rondele, lasi sa se patrunda, adaugi pieptul

93 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocana de Legume

Tocana de Legume

Se pune in uleiul incins ceapa tocata marunt, se lasa putin la distuit si se adauga morcovul taiat

3 voturi    3 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de porc
  • 500 ml suc de rosii
  • 1/2 kg de piept de vita
  • 100 g slaninuta
  • 3-4 carnati grosi
  • 5 cepe potrivite
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper macinat
  • 1 cana supa de oase

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Musaca de cartofi piure cu carne si ciuperci