autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

TOCANA

Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
1/2 kg carne de porc, 500 ml suc de rosii, 1/2 kg de piept de vita, 100 g slaninuta, 3-4 carnati grosi, 5 cepe potrivite, 2 linguri bulion, sare, piper macinat, 1 cana supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Slaninuta se taie cuburi mari, se pune in cratita impreuna cu carnatii taiati bucati si pieptul de vita taiat cubulete. Se calesc bine, amestecand tot timpul sa nu se prinda. Cand s-au calit bine, se da de pe foc. Apoi se pregateste ceapa, pe care o taiem pestisori, nu foarte subtiri. Se pune din nou cratita pe foc, se adauga bucatile de carne de porc si ceapa si cand sfaraie, se stinge totul cu o cana de supa. Se lasa la clocotit de cateva ori, apoi se adauga sare si piper, bulion si sucul de rosii si dam la cuptor, la foc mic. Daca se cere, se mai adauga putina supa sau apa calduta. Peste 20\' se scoate si se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cous-cous cu tocana de porc

Cous-cous cu tocana de porc

Carnea o spalam si o taiem cuburi, ceapa si usturoiul, o tocam marunt. Calim ceapa in ulei, pana

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Intre  tocana si gulas = ceaunita

Intre tocana si gulas = ceaunita

Asa de frumosi sint cartofii noi incit ma tenteaza grozav atunci cind ii vad pe tarabele din piata

8 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de porc
  • 500 ml suc de rosii
  • 1/2 kg de piept de vita
  • 100 g slaninuta
  • 3-4 carnati grosi
  • 5 cepe potrivite
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper macinat
  • 1 cana supa de oase

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu legume