autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocana carne de porc

Autor: Serbanati Andrea (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Serbanati Andrea (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
500 gr carne porc, 2 linguri untura, 3 cepe, 1-2 catei usturoi, 1 cutie rosii decojite sau bulion, cimbru, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita se caleste ceapa in putina untura. Se taie carnea in bucati mai mici si se pune in cratita si se lasa sa se prajeasca putin. Se adauga apa (cat sa acopere carnea), sare si piper si se lasa sa fiarba inabusit. Dupa ce a fiert carnea se aduaga rosiile decojite sau bulionul si usturoiul pisat. Se acopera cratita si se lasa la foc mic ca sa scada. La sfarsit se adauga cimbrul.
Se serveste cu mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE

RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE

Carnea de vitel se spala foarte bine pana ramane apa curata, si se pune la fiert in apa rece impreuna

9 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
SOS VINATORESC

SOS VINATORESC

Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ).Dupa ce carnea s-a prajit putin

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Friptura inabusita de miel cu stafide