autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocana carne de porc

Autor: Serbanati Andrea (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Serbanati Andrea (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
500 gr carne porc, 2 linguri untura, 3 cepe, 1-2 catei usturoi, 1 cutie rosii decojite sau bulion, cimbru, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita se caleste ceapa in putina untura. Se taie carnea in bucati mai mici si se pune in cratita si se lasa sa se prajeasca putin. Se adauga apa (cat sa acopere carnea), sare si piper si se lasa sa fiarba inabusit. Dupa ce a fiert carnea se aduaga rosiile decojite sau bulionul si usturoiul pisat. Se acopera cratita si se lasa la foc mic ca sa scada. La sfarsit se adauga cimbrul.
Se serveste cu mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita sudista de pui

Tocanita sudista de pui

Se portioneaza puiul si se caleste in ulei, pe toate partile.Apoi se scot bucatile de pui pe o farfurie.Se

15 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Nebunie la tigaie cu mamaliguta si mujdei de usturoi

Nebunie la tigaie cu mamaliguta si mujdei de usturoi

Se taie cubulete carnea (de toate tipurile) si se amesteca cu condimentele (dupa gustul si placerea

13 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Gulas de vita