autor:

» » Mancaruri cu carne

Tocana carne de porc

Autor: Serbanati Andrea (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Serbanati Andrea (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
500 gr carne porc, 2 linguri untura, 3 cepe, 1-2 catei usturoi, 1 cutie rosii decojite sau bulion, cimbru, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita se caleste ceapa in putina untura. Se taie carnea in bucati mai mici si se pune in cratita si se lasa sa se prajeasca putin. Se adauga apa (cat sa acopere carnea), sare si piper si se lasa sa fiarba inabusit. Dupa ce a fiert carnea se aduaga rosiile decojite sau bulionul si usturoiul pisat. Se acopera cratita si se lasa la foc mic ca sa scada. La sfarsit se adauga cimbrul.
Se serveste cu mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr carne porc
  • 2 linguri untura
  • 3 cepe
  • 1-2 catei usturoi
  • 1 cutie rosii decojite sau bulion
  • cimbru
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pasare cu rosii si masline la punga!