autor:

Georgiana Cosac

» » Mancaruri cu carne

Tocana cu carnati de casa

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2009

Ingrediente
5-6 carnati de casa usor afumati, 200 g fasole boabe, 100 g costita, 1 ceapa, 1 ardei gras, 1 legatura de patrunjel, 1 capatana de usturoi, 1 lingura cu untura, sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Amesteca usturoiul zdrobit cu verdeata tocata fin si un praf de sare. Pune fasolea la fiert in apa cu sare. Nu uita sa schimbi de 3 ori apa! Separat, caleste ceapa taiata marunt. Adauga costita cubulete si carnatii intregi sau taiati in bucati mari. Lasa sa rumeneasca bine. Dupa care adauga ardeiul taiat marunt si boabele de fasole. Stinge apoi cu zeama in care a fiert fasolea. Lasa pe foc sa dea in cateva clocote si potriveste apoi gustul de sare si piper. Serveste tocanita cu amestecul de patrunjel cu usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu carnati de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sufleu de varza

Sufleu de varza

1. Marul se descojeste, se rade prin razatoarea mare, la fel si morcovii. Se amesteca. Varza se

10 voturi    9 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Cotlete de porc cu felioare de portocale

Cotlete de porc cu felioare de portocale

Mod de preparare: Curatam cartofii ii taiem in bucati mai mari si ii vom pune intr-o tava de yena

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Trebuie sa fie tare gustoasa...

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 5-6 carnati de casa usor afumati
  • 200 g fasole boabe
  • 100 g costita
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingura cu untura
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

128 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

218 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se ia de pe foc si se pune margarina

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie tare gustoasa...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci