autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocana de berbec

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg piept de berbec, 100g costita afumata, 2-3 cepe, 50g unt, 1 catel de usturoi, verdeata, 1 lingura faina, 1 litru zeama de carne, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Se topeste grasimea de pe bucatile de carne si se rumenesc putin bucatile de costita si cepele taiate pestisori. Se face un sos din faina, unt si zeama de carne, in care se pune carnea, costita, verdeata, sare si piper. Se fierbe acoperit ½ ora apoi se adauga usturoiul taiat si se fierbe inca ½ ora, observind ca mincarea sa fie acoperita cu lichid. Daca sosul a scazut, se mai adauga apa. Se gusta de sare si se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de berbec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas de cartofi cu carnati

Papricas de cartofi cu carnati

Se curata ardeii si se taie cubulete, la fel si rosia. Ceapa se taie solzisori. Cartofii curatati

18 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de vinete

Musaca de vinete

Vinetele se curata partial de coaja, se taie felii de aprox 1 cm grosime si se sareaza. Se prajesc

6 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Chiftelute din dovlecei