Se topeste grasimea de pe bucatile de carne si se rumenesc putin bucatile de costita si cepele taiate pestisori. Se face un sos din faina, unt si zeama de carne, in care se pune carnea, costita, verdeata, sare si piper. Se fierbe acoperit ½ ora apoi se adauga usturoiul taiat si se fierbe inca ½ ora, observind ca mincarea sa fie acoperita cu lichid. Daca sosul a scazut, se mai adauga apa. Se gusta de sare si se serveste calda.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii