Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 kg carne, 4-5 cepe, 2 linguri untura, 1 lingura bulion sau 4-5 rosii, sare, piper
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se taie carnea in bucati mai mici, se prajeste putin in untura, se adauga ceapa taiata pestisori, se lasa sa se prajeasca putin, se adauga putina apa si se lasa sa fiarba inabusit. Din cind in cind se mai adauga putina apa, procedind astfel pina cind carnea este fiarta. Se adauga bulionul sau rosiile curatate de pielite si seminte si taiate in bucati mici, sarea si putin piper. Se acopera cratita si se lasa la foc mic ca sa scada Se serveste cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de carne de vita" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste putin in uleiul bine incins. Se stinge cu pasta
5 voturi
4 comentarii
1h 20 min
Calesc ceapa, adaug morcovul, orezul, pasta de tomate. Adaug carnea tocata, condimentez. Varza o
5 voturi
8 comentarii
2h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate