Ceapa se taie cubulete si se caleste in ulei.
Cabanosul se taie rondele. Cartofii se curata si se taie in patru sau sase bucati.
Cand ceapa s-a calit am adaugat cabanosul si le-am lasat circa 5 min apoi am adaugat cartofii, sare, piper, busuioc si cimbru maruntit apoi apa cat sa acopere cartofii si i-am lasat sa fiarba.
Cand au fiert de jumatate am adaugat pasta de tomate si pasta de ardei si i-am lasat sa fiarba in continuare.
La sfarsit am presarat patrunjel tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii