Se tai cartofii in doua pe de-a lungul si apoi felii potrivite si se pun la fiert.
Se prajesc carnatii intr-o tigaie cu capac si cand sunt gata se tai felii.
Se caleste ceapa, taiata marunt, cu capac.
Intr-o oala mica se pun rosiile decojite taiate cubulete cu sucul din cutie,paharul de apa (cantitatea de apa e in functie de marimea tavii folosite), delikat pikant si putina sare, se da un clocot si se pune si putin oregano.
Se intinde intr-o tava unsa cu putin ulei de masline,in straturi, ceapa calita, feliile de carnati,feliile fierte de cartofi si deasupra rosiile decojite cu sosul rezultat.
Se lasa la cuptor pana scade un pic sosul, aproximativ 20-30 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii