SE CURATA BINE PICIORUSELE SE SPALA SI SE PUN LA FIERT PINA INCEPE SA SE DESFACA CARNEA,SEPARAT SE CALESTE CEAPA,ARDEIUL,MORCOVII APOI ADAUGAM CARTOFII TAIATI IN PATRU SI,SE ADAUGA BOIAUA SI CONDIMENTELE DUPA GUST SI SE TOARNA ZEAMA CU TOT CU PICIORUSE SE MAI LASA LA FIERT PINA INCEPE SA SE FARIME PUTIN CARTOFII,ADAUGAM FOILE DE DAFIN SI PATRUNJELUL SE POATE PUNE SI PUTIN MARAR,SE SERVESTE CU SALATA DE VARZA ,ROSII SAU CASTRAVETI ACRII ESTE UN DELICIU.POFTA BUNA!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii