SE CURATA BINE PICIORUSELE SE SPALA SI SE PUN LA FIERT PINA INCEPE SA SE DESFACA CARNEA,SEPARAT SE CALESTE CEAPA,ARDEIUL,MORCOVII APOI ADAUGAM CARTOFII TAIATI IN PATRU SI,SE ADAUGA BOIAUA SI CONDIMENTELE DUPA GUST SI SE TOARNA ZEAMA CU TOT CU PICIORUSE SE MAI LASA LA FIERT PINA INCEPE SA SE FARIME PUTIN CARTOFII,ADAUGAM FOILE DE DAFIN SI PATRUNJELUL SE POATE PUNE SI PUTIN MARAR,SE SERVESTE CU SALATA DE VARZA ,ROSII SAU CASTRAVETI ACRII ESTE UN DELICIU.POFTA BUNA!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii