autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Tocana de dovlecei

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Ingrediente
1kg dovlecei, piept pui, cascaval,sare,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se taie felii si se pun intr-o oala in care am pus un pahar cu apa si ulei.Pieptul se taie fasii si se adauga pestew dovlecei.Se pune sare,si dupa preferinta se poate pune si piper,si se da la fiert o 1/2 ora.Se serveste tocanita calda cu cascaval ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limba in sos de smantana cu castraveciori murati

Limba in sos de smantana cu castraveciori murati

1. Se spala limba de porc si se pune la fiert in apa cu sare, frunze de dafin si piper boabe. 2. Se

15 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Snitele crocante

Snitele crocante

Se portioneaza pieptul de pui, se bate carnea, se sareaza si se condimenteaza cu un amestec picant

3 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    Mncarea de fasole verde este mai savuroasa daca se imbunatateste cu 2 dovlecei taiati cuburi.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

zana b.

zana b. (Chef de cuisine)

Mncarea de fasole verde este mai savuroasa daca se imbunatateste cu 2 dovlecei taiati cuburi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Kebab turcesc cu legume coapte