autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Tocana de dovlecei

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Ingrediente
1kg dovlecei, piept pui, cascaval,sare,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se taie felii si se pun intr-o oala in care am pus un pahar cu apa si ulei.Pieptul se taie fasii si se adauga pestew dovlecei.Se pune sare,si dupa preferinta se poate pune si piper,si se da la fiert o 1/2 ora.Se serveste tocanita calda cu cascaval ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita saseasca de iepure servita la ceaon cu mamaliguta

Tocanita saseasca de iepure servita la ceaon cu mamaliguta

Un iepure zglobiu si tinerel, maruntit cu satarul, se lasa peste noapte la fragezit sa se imbete

2 voturi    1 comentariu
4h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu smantana

Ciulama de pui cu smantana

Mai intai spalam carnea de pui si o punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce o spumam adaugam morcov,

29 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    Mncarea de fasole verde este mai savuroasa daca se imbunatateste cu 2 dovlecei taiati cuburi.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

zana b.

zana b. (Chef de cuisine)

Mncarea de fasole verde este mai savuroasa daca se imbunatateste cu 2 dovlecei taiati cuburi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Ciolan afumat cu varza dulce si hrean