Dovleceii se taie felii si se pun intr-o oala in care am pus un pahar cu apa si ulei.Pieptul se taie fasii si se adauga pestew dovlecei.Se pune sare,si dupa preferinta se poate pune si piper,si se da la fiert o 1/2 ora.Se serveste tocanita calda cu cascaval ras deasupra.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii