autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Tocana de dovlecei

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Ingrediente
1kg dovlecei,1 piept pui, cascaval,sare,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se taie felii si se pun intr-o oala in care am pus un pahar cu apa si ulei.Pieptul se taie fasii si se adauga pestew dovlecei.Se pune sare,si dupa preferinta se poate pune si piper,si se da la fiert o 1/2 ora.Se serveste tocanita calda cu cascaval ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    Mncarea de fasole verde este mai savuroasa daca se imbunatateste cu 2 dovlecei taiati cuburi.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg dovlecei,1 piept pui, cascaval,sare,ulei

Raporteaza reteta

zana b.

zana b. (Chef de cuisine)

Mncarea de fasole verde este mai savuroasa daca se imbunatateste cu 2 dovlecei taiati cuburi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Varza calita cu carne de porc afumata