Tocana de dovlegei

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 dovlegei
  • 1 piept de pui
  • 200 gr cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Dovlegeii se taie felii si se pun intr o oala,in care,in prealabil sa pus ulei si un pahar cu apa.Pieptul de pui se taie felii subtiri si se adauga peste dovlegei.

Se sareaza,se pipereaza si se da totul la fiert timp de jumatate de ora.

Se serveste tocana calda cu cascaval ras deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor