Tocana de dovlegei

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 dovlegei
  • 1 piept de pui
  • 200 gr cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Dovlegeii se taie felii si se pun intr o oala,in care,in prealabil sa pus ulei si un pahar cu apa.Pieptul de pui se taie felii subtiri si se adauga peste dovlegei.

Se sareaza,se pipereaza si se da totul la fiert timp de jumatate de ora.

Se serveste tocana calda cu cascaval ras deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise