Dovlegeii se taie felii si se pun intr o oala,in care,in prealabil sa pus ulei si un pahar cu apa.Pieptul de pui se taie felii subtiri si se adauga peste dovlegei.
Se sareaza,se pipereaza si se da totul la fiert timp de jumatate de ora.
Se serveste tocana calda cu cascaval ras deasupra.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii