autor:

Cely Snijec

» » Conserve si muraturi

Tocana de legume

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Ingrediente
3 kg gogosari,, 3 kg ardei grasi, , 3 kg ardei kapia,, 1 kg morcov,, 2 kg radacini albe (patrunjel, pastarnac, telina), 2 kg ceapa,, 500 g pasta de tomate,, 1/2 kg orez,, 1/2 l ulei,, condimente

Dificultate: Redusa Timp: 3h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Orezul il fierbi 15 minute. Ceapa o fierbi 10 minute si o dai pe robot. Legumele le dai pe robot. Incorporezi toate ingredientele, condimentezi si dai la fiert. Cand scade compozitia, adaugi pasta de tomate, mai lasi pana se ridica uleiul la suprafata. Asezi tocana in borcane, capsezi, dai la cuptor pentru 45 minute, apoi invelesti borcanele pana a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Tocana de legume cu orez pentru iarna

Tocana de legume cu orez pentru iarna

Legumele se curata si apoi se spala. Ceapa se taie julien, morcovii, patrunjelul si telina se dau

3 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Salate de legume
Tocana de legume pentru iarna

Tocana de legume pentru iarna

Mai intai de toate pregatim legumele. Curatam ceapa,o spalam si o tocam marunt. Morcovul il radem

28 voturi    12 comentarii
8h
Bucate la borcan

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

    ft buna si gustoasa!

  • Adrian , 06 octombrie 2009

    E bun de pus la camara.

  • Cely , 05 octombrie 2009

    Multumesc pentru aprecieri.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      O reteta care imi place.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Buna , buna ...............

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

3h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 3 kg gogosari,
  • 3 kg ardei grasi
  • 3 kg ardei kapia,
  • 1 kg morcov,
  • 2 kg radacini albe (patrunjel
  • pastarnac
  • telina)
  • 2 kg ceapa,
  • 500 g pasta de tomate,
  • 1/2 kg orez,
  • 1/2 l ulei,
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

vera (Chef de cuisine)

ft buna si gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Zarzavat pentru iarna Zarzavat pentru iarna

Toate aceste legume, spalate, curatate si taiate, se cantaresc si la fiecare kilogram de legume curatate, se adauga 20 gr sare pentru

77 voturi    31 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

4 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Conopida pentru iarna