autor:

Cely Snijec

» » Conserve si muraturi

Tocana de legume

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Ingrediente
3 kg gogosari,, 3 kg ardei grasi, , 3 kg ardei kapia,, 1 kg morcov,, 2 kg radacini albe (patrunjel, pastarnac, telina), 2 kg ceapa,, 500 g pasta de tomate,, 1/2 kg orez,, 1/2 l ulei,, condimente

Dificultate: Redusa Timp: 3h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Orezul il fierbi 15 minute. Ceapa o fierbi 10 minute si o dai pe robot. Legumele le dai pe robot. Incorporezi toate ingredientele, condimentezi si dai la fiert. Cand scade compozitia, adaugi pasta de tomate, mai lasi pana se ridica uleiul la suprafata. Asezi tocana in borcane, capsezi, dai la cuptor pentru 45 minute, apoi invelesti borcanele pana a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocana de legume pentru iarna

Tocana de legume pentru iarna

Mai intai de toate pregatim legumele. Curatam ceapa,o spalam si o tocam marunt. Morcovul il radem

21 voturi    12 comentarii
8h
Bucate la borcan

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

    ft buna si gustoasa!

  • Fara foto

    Adrian , 06 octombrie 2009

    E bun de pus la camara.

  • Fara foto

    Cely , 05 octombrie 2009

    Multumesc pentru aprecieri.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      O reteta care imi place.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Buna , buna ...............

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

3h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 3 kg gogosari,
  • 3 kg ardei grasi
  • 3 kg ardei kapia,
  • 1 kg morcov,
  • 2 kg radacini albe (patrunjel
  • pastarnac
  • telina)
  • 2 kg ceapa,
  • 500 g pasta de tomate,
  • 1/2 kg orez,
  • 1/2 l ulei,
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

vera (Chef de cuisine)

ft buna si gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    5 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

4 voturi    2 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de strugurei, rabarbura (rubarba) si visine