autor:

IONELA

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocana de legume

Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Ingrediente
, 2 cepe de marime mijlocie,, , 2 ardei grasi rosii,, , 2 vinete potrivite,, , 300 gr ciuperci proaspete,, , 3-4 rosii,, , 4-5 ardei iuti,, , 6-7 catei de usturoi,, , sare,, , piper,, , ulei 200 ml.,

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

26 voturi

Mod de preparare


Legumele se spala si se taie:ceapa pestisori, ardeiul gras se taie fasii subtiri, vanata se curata de coaja si se taie cuburi, rosiile se taie cat mai mici, ciupercile se curata si se taie fasii subtiri, ardeii la otet se taie in bucati (2-3 buc fiecare). Dupa ce am taiat toate legumele se adauga fiecare separat sa se caleasca iar cand le scoatem, se adauga intr-un vas acoperit sa stea calde. Dupa ce am calit toate legumele in afara de rosii, se pun toate in cratita se adauga cateii de usturoi, ardeiul iute si rosiile si se lasa inca 10-15 minute se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si pofta buna. Se serveste calda cu mamaliguta sau paine dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocana de legume

Tocana de legume

Luam legumele si le curatam de coji, cotoara si seminte. Le spalam bine si le tocam in mod grosolan,

7 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Retete vegetariene
Tocana de legume pt iarna

Tocana de legume pt iarna

Se curata morcovii, se spala se pun la fiert in apa cam 20-25 minute. Intre timp fierbeti orezul

47 voturi    9 comentarii
4h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Calia Calya Calia , 27 februarie 2015

    o esit super

  • Fara foto

    Adriana Handra , 22 august 2014

    super!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2012

    Foarte buna!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

      O bunatate !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Imi place tare mult...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      tare gustoasa.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Si eu inabusesc toate legumele,mai protejam stomacelul!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Delicioasa.Eu nu adaug ardei iute,in rest facla fel. E super.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      eu pregatesc tocana inabusind toate legumele (decat ceapa o las putin in ulei)

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Foarte frumos prezentata,e delicioasa.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Tare gustoasa....

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Foarte buna, eu fac fara ardei iute si fara usturoi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

26 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de IONELA
TORT JOFFRE

TORT JOFFRE

Crema: se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si apa, se adauga ciocolata si mirodeniile si se pune

6 voturi    1 comentariu
1h
Torturi
TORT DIPLOMAT

TORT DIPLOMAT

Galbenusurile se freaca cu zaharul 250g, zaharul vanilat, laptele si faina, se pun la foc mic amestecand

14 voturi    1 comentariu
2h
Torturi
SALATA DE FRUCTE

SALATA DE FRUCTE

Fructele se spala, apoi se taie marunt, se pun intr-un castron, se adauga siropul de capsuni, se

43 voturi    16 comentarii
30 min
Salate de fructe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Soté de legume