autor:

Alexm

» » Conserve si muraturi

Tocana de legume

Autor: Alexm (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexm (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 august 2010

Ingrediente
5kg rosii, 2kg morcov, 2kg ceapa, 2kg ardei grasi, 500 gr orez, 1/2 litru ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt si se pune la prajit.

Se dau morcovii si ardei grasi prin masina de carne apoi se pune pe rand la prajit. Dupa ce se prajeste fiecare se pun rosiile date prin separator.Apoi se pune orezul.Dupa ce e gata prajit bine se lasa sa se racoreasca putin, apoi se pun la borcane se pune la cuptor sa fiarba timp de 15 min fara apa in tava.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Tocana de legume pentru iarna

Tocana de legume pentru iarna

Mai intai de toate pregatim legumele. Curatam ceapa,o spalam si o tocam marunt. Morcovul il radem

21 voturi    12 comentarii
8h
Bucate la borcan
Tocana de legume cu orez pentru iarna

Tocana de legume cu orez pentru iarna

Legumele se curata si apoi se spala. Ceapa se taie julien, morcovii, patrunjelul si telina se dau

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Vezi ca ai probleme la timpul de fierbere.

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 5kg rosii
  • 2kg morcov
  • 2kg ceapa
  • 2kg ardei grasi
  • 500 gr orez
  • 1/2 litru ulei

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Vezi ca ai probleme la timpul de fierbere.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Dulceata de grapefruit rosu Dulceata de grapefruit rosu

Se curata grepefruitul de coaja si pielita, se feliaza. Se face un sirop legat din zaharul cu coaja rasa de lamaie, sucul de la lamaie,,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din smochine Dulceata din smochine

Se trec smochinele sub un jet de apa rece, apoi se lasa sa se zvante si se curata de codite. Cele mai mari se cresteaza in 4, in partea

0 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Catina cu miere de albine