Legumele se taie cubulete. Se pune intr-o cratita, care sa incapa in cuptorul de la aragaz, uleiul si pe rand legumele , in strat subtire, dupa cum urmeaza: ardeii,gogosarii,morcovii, ceapa, si deasupra rosiile. Cratita se da o ora la cuptor fara a se mesteca in ea.
Se scoate , se face o gaura in mijloc (dar nu pana jos) in care se pune orezul si putina sare deasupra , se astupa cu legumele date la o parte si se mai pune la cuptor doua ore.Se scote, se potriveste de sare si piper, se pune salicilat si in borcane care se invelesc in carpe sa stea la cald pana a doua zi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii