Ingrediente
-2kg ceapa, -2kg gogosari, -2kg ardei capia, -2kg morcovi, -2kg rosii, -2kg vinete, -1kg ardei gras, -1kg telina, -250g orez, -1l ulei, -vegeta, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 40 min
60 voturi
Mod de preparare
Legumele taiate cubulete se calesc toate in afara de ceapa si rosii. Separat se caleste ceapa apoi se amesteca toate legumele la un loc, peste se pune sare, piper si vegeta. Orezul se fierbe separat. Intr-un vas se aseaza un strat de legumele calite, apoi orez si peste rosiile taiate cubulete. Tot asa se face pina se termina ingredientele dar se face in asa fel incat deasupra sa fie rosii. Vasul cu toate se pune la cuptor ptr o ora dupa care se pune la borcane care se vor fierbe inchise ptr 30 min.
Enjoy!
mac myra (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009
Foarte buna.Si eu pregatesc dupa aceiasi reteta.