Reteta cere vegeta, eu nu folosesc asa ca este decizia fiecaruia.
Legumele taiate cubulete se calesc toate in afara de ceapa si rosii. Separat se caleste ceapa apoi se amesteca toate legumele la un loc, peste se pune sare, piper si vegeta. Orezul se fierbe separat. Intr-un vas se aseaza un strat de legumele calite, apoi orez si peste rosiile taiate cubulete. Tot asa se face pina se termina ingredientele dar se face in asa fel incat deasupra sa fie rosii. Vasul cu toate se pune la cuptor ptr o ora dupa care se pune la borcane care se vor fierbe inchise ptr 30 min.
Enjoy!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii