Reteta cere vegeta, eu nu folosesc asa ca este decizia fiecaruia.
Legumele taiate cubulete se calesc toate in afara de ceapa si rosii. Separat se caleste ceapa apoi se amesteca toate legumele la un loc, peste se pune sare, piper si vegeta. Orezul se fierbe separat. Intr-un vas se aseaza un strat de legumele calite, apoi orez si peste rosiile taiate cubulete. Tot asa se face pina se termina ingredientele dar se face in asa fel incat deasupra sa fie rosii. Vasul cu toate se pune la cuptor ptr o ora dupa care se pune la borcane care se vor fierbe inchise ptr 30 min.
Enjoy!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii