Maslinele se desareaza. Se inabuse in ulei ceapa taiata marunt, rosiile si telina razuita pe razatoarea cu gauri mari, se adauga maslinele, boabele de piper, dafinul, vegeta, 1 lingurita de faina desfacuta cu apa, fierbem la foc domol. Subtiem tocana cu zeama de zarzavat. Se fierbe mancarea acoperita pana se ingroasa sosul. Se presara verdeata si se serveste calda.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii