autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocana de miel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 august 2008

Ingrediente
carne miel (800 g), morcovi, telina, patrunjel, , cartofi, faina, cuisoare, lamiie .

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se fierb toate legumele taiate in bucatele mici in apa rece si sarata, in
care s-au pus si cuisoare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga carnea taiata in bucatele (fara oase). Indata ce carnea a fiert, se scoate si se tine la cald, intr-o cratita pe aburi. Se strecoara supa prin sita, se adauga o lingura de faina, sucul de lamiie, iar la sfirsit, bucatelele de carne. Se
lasa cratita pe foc mic, sa mai dea citeva clocote, apoi se serveste tocana fierbinte.Va doresc pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocană de miel la Crock Pot

Tocană de miel la Crock Pot

Pentru că stau prost la capitolul răbdare și pentru că v-am spus deja că ador carnea de miel,

0 voturi    0 comentarii
8h
Slow Cooking
Tocana de miel cu smantana si mamaliguta

Tocana de miel cu smantana si mamaliguta

Taiem carnea de miel in bucati nu prea mari, o spalam bine si o lasam pe un servet de hartie sa se

4 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne miel (800 g)
  • morcovi
  • telina
  • patrunjel
  • cartofi
  • faina
  • cuisoare
  • lamiie .

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Chisatura sau pasta de slanina, ceapa si patrunjel