autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocana de miel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 august 2008

Ingrediente
carne miel (800 g), morcovi, telina, patrunjel, , cartofi, faina, cuisoare, lamiie .

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se fierb toate legumele taiate in bucatele mici in apa rece si sarata, in
care s-au pus si cuisoare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga carnea taiata in bucatele (fara oase). Indata ce carnea a fiert, se scoate si se tine la cald, intr-o cratita pe aburi. Se strecoara supa prin sita, se adauga o lingura de faina, sucul de lamiie, iar la sfirsit, bucatelele de carne. Se
lasa cratita pe foc mic, sa mai dea citeva clocote, apoi se serveste tocana fierbinte.Va doresc pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocană de miel la Crock Pot

Tocană de miel la Crock Pot

Pentru că stau prost la capitolul răbdare și pentru că v-am spus deja că ador carnea de miel,

0 voturi    0 comentarii
8h
Slow Cooking
Tocana de miel cu smantana si mamaliguta

Tocana de miel cu smantana si mamaliguta

Taiem carnea de miel in bucati nu prea mari, o spalam bine si o lasam pe un servet de hartie sa se

4 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne miel (800 g)
  • morcovi
  • telina
  • patrunjel
  • cartofi
  • faina
  • cuisoare
  • lamiie .

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Pilaf colorat.