autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

Tocana de miel cu legume de primavara

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 martie 2010

Ingrediente
(pentru 4 portii):, 600g. carne macra de miel,taiata cuburi,, 1 cub "Maggi",, 2 lingurite condimente pentru carne de miel,, ulei,, 7 cepe,, 4 napi mici,, 10 cartofi mici,, 4 morcovi mici,, 1 dovlecel,, 200g. mazare,, 300 ml. apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Se curata legumele, cu exceptia dovlecelului.Se spala legumele si se taie cubulete.
2.Intr-cratita,se pune uleiul, cca. 3 linguri,se adauga ceapa, se caleste 5 minute, apoi se adauga carnea de miel,cubuletul \"Maggi\",condimentele pentru carne de miel si se calesc impreuna 10 minute.
3.Peste carne se pun legumele taiate cubulete,dovlecelul , mazarea verde,apa si ,pe foc mic, se mai fierb 40 de minute.
4.Preparatul se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de miel cu legume de primavara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu mamaliguta

Ciulama de pui cu mamaliguta

Carnea se spala si se taie cubulete Ciupercile se taie feliute Untul se topeste intr-o tigaie,

10 voturi    10 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume

Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume

Se taie puiul fasii, se trage in tigaia cu interior ceramic, cu putin ulei Arpis, apoi se adauga

4 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Da, Elena, fotografia ta este edificatoare in acest sens.Multumesc pentru postare.

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    ceva deosebit.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Foarte gustoasa! Asa e cea preparata de mine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 600g. carne macra de miel,taiata cuburi,
  • 1 cub "Maggi",
  • 2 lingurite condimente pentru carne de miel,
  • ulei,
  • 7 cepe,
  • 4 napi mici,
  • 10 cartofi mici,
  • 4 morcovi mici,
  • 1 dovlecel,
  • 200g. mazare,
  • 300 ml. apa

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Da, Elena, fotografia ta este edificatoare in acest sens.Multumesc pentru postare.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Oua florentine cu jambon