autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

Tocana de miel cu legume de primavara

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 martie 2010

Ingrediente
(pentru 4 portii):, 600g. carne macra de miel,taiata cuburi,, 1 cub "Maggi",, 2 lingurite condimente pentru carne de miel,, ulei,, 7 cepe,, 4 napi mici,, 10 cartofi mici,, 4 morcovi mici,, 1 dovlecel,, 200g. mazare,, 300 ml. apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Se curata legumele, cu exceptia dovlecelului.Se spala legumele si se taie cubulete.
2.Intr-cratita,se pune uleiul, cca. 3 linguri,se adauga ceapa, se caleste 5 minute, apoi se adauga carnea de miel,cubuletul \"Maggi\",condimentele pentru carne de miel si se calesc impreuna 10 minute.
3.Peste carne se pun legumele taiate cubulete,dovlecelul , mazarea verde,apa si ,pe foc mic, se mai fierb 40 de minute.
4.Preparatul se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de miel cu legume de primavara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
SOTE DE VITEL(VITA) CU LEGUME

SOTE DE VITEL(VITA) CU LEGUME

Legumele se curata,se spala ,se taie dupa necesitate si se fierb 20-30 de minute in apa rece cu putina

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Sarmale oltenesti

Sarmale oltenesti

Se spala carnea si se taie cuburi. Se curata ceapa.Se toaca separat carnea si ceapa.Se incinge uleiul

10 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Da, Elena, fotografia ta este edificatoare in acest sens.Multumesc pentru postare.

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    ceva deosebit.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Foarte gustoasa! Asa e cea preparata de mine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 600g. carne macra de miel,taiata cuburi,
  • 1 cub "Maggi",
  • 2 lingurite condimente pentru carne de miel,
  • ulei,
  • 7 cepe,
  • 4 napi mici,
  • 10 cartofi mici,
  • 4 morcovi mici,
  • 1 dovlecel,
  • 200g. mazare,
  • 300 ml. apa

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Da, Elena, fotografia ta este edificatoare in acest sens.Multumesc pentru postare.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Pui cu trei feluri de ciuperci