autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

Tocana de miel cu legume de primavara

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 martie 2010

Ingrediente
(pentru 4 portii):, 600g. carne macra de miel,taiata cuburi,, 1 cub "Maggi",, 2 lingurite condimente pentru carne de miel,, ulei,, 7 cepe,, 4 napi mici,, 10 cartofi mici,, 4 morcovi mici,, 1 dovlecel,, 200g. mazare,, 300 ml. apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Se curata legumele, cu exceptia dovlecelului.Se spala legumele si se taie cubulete.
2.Intr-cratita,se pune uleiul, cca. 3 linguri,se adauga ceapa, se caleste 5 minute, apoi se adauga carnea de miel,cubuletul \"Maggi\",condimentele pentru carne de miel si se calesc impreuna 10 minute.
3.Peste carne se pun legumele taiate cubulete,dovlecelul , mazarea verde,apa si ,pe foc mic, se mai fierb 40 de minute.
4.Preparatul se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de miel cu legume de primavara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciuperci cu bacon la tigaie

Ciuperci cu bacon la tigaie

Pentru o gustare rapidã sau un fel principal sau chiar garniturã... * Baconul se pune la prãjit

8 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Mititei gustosi

Mititei gustosi

Gustul al mititeilor este dat de seul si carnea de oaie in amestec cu cea de porc sau vita. Dupa

23 voturi    19 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Da, Elena, fotografia ta este edificatoare in acest sens.Multumesc pentru postare.

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    ceva deosebit.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Foarte gustoasa! Asa e cea preparata de mine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 600g. carne macra de miel,taiata cuburi,
  • 1 cub "Maggi",
  • 2 lingurite condimente pentru carne de miel,
  • ulei,
  • 7 cepe,
  • 4 napi mici,
  • 10 cartofi mici,
  • 4 morcovi mici,
  • 1 dovlecel,
  • 200g. mazare,
  • 300 ml. apa

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Da, Elena, fotografia ta este edificatoare in acest sens.Multumesc pentru postare.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sarmale cu carne de porc si varza acra in dovleac