autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

Tocana de miel cu legume de primavara

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 martie 2010

Ingrediente
(pentru 4 portii):, 600g. carne macra de miel,taiata cuburi,, 1 cub "Maggi",, 2 lingurite condimente pentru carne de miel,, ulei,, 7 cepe,, 4 napi mici,, 10 cartofi mici,, 4 morcovi mici,, 1 dovlecel,, 200g. mazare,, 300 ml. apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Se curata legumele, cu exceptia dovlecelului.Se spala legumele si se taie cubulete.
2.Intr-cratita,se pune uleiul, cca. 3 linguri,se adauga ceapa, se caleste 5 minute, apoi se adauga carnea de miel,cubuletul \"Maggi\",condimentele pentru carne de miel si se calesc impreuna 10 minute.
3.Peste carne se pun legumele taiate cubulete,dovlecelul , mazarea verde,apa si ,pe foc mic, se mai fierb 40 de minute.
4.Preparatul se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de miel cu legume de primavara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Da, Elena, fotografia ta este edificatoare in acest sens.Multumesc pentru postare.

  • Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    ceva deosebit.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Foarte gustoasa! Asa e cea preparata de mine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 600g. carne macra de miel,taiata cuburi,
  • 1 cub "Maggi",
  • 2 lingurite condimente pentru carne de miel,
  • ulei,
  • 7 cepe,
  • 4 napi mici,
  • 10 cartofi mici,
  • 4 morcovi mici,
  • 1 dovlecel,
  • 200g. mazare,
  • 300 ml. apa

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Da, Elena, fotografia ta este edificatoare in acest sens.Multumesc pentru postare.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Aripioare de gaina marinate in sos de maionezacu morcov