Tocana de mistret tanar

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg carne mistret tanar
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 pahar marwe de vin
  • 60 g unt
  • faina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea taiata in bucati se trage in cratita mare cu jumatate din unt, pana cand este frumos rumenita. Cu restul de unt se trag cepele si morcovii taiati felii si se pun peste carnea din cratita. Se desface o lingura buna de faina in vin, se toarna peste carne, se amesteca si ses tinge cu 2 pahare mari de apa. Se adauga usturoiul sfaramat, sare, piper si se da la cuptor la foc potrivit, cam o ora. Se verifica daca bucatile de carne sunt bine fragezite.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise