autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocana de,, Pipera'''cu legume mexicane si ,,alune''

Autor: Marina Carpone (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marina Carpone (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 ianuarie 2006

Ingrediente
400g pulpa porc dezosata, 200g alune sarate, 500g legume mexicane congelate, 30 g Secretul Gustului de la magi, 30 g boia iutesi 2 ardei iuti verzi, 3 catei de usturoi, 30g marar verde, 20g menta, 2g piper, 20g bulion, 150g ceapa rosie, 150g ulei, 200g vin alb de regiune, , ,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

1.Carnea se taie cubulete ,si se caleste cu ceapa 7 minute mestecind continusi adaugind 200g de apa.
2.Alunele se dau intr-un clocot separat ,se scurg de zeama si se adauga la calit cu ceapa si carnea.
3.Se adauga vinul se inabuse 10 minute apoi adaugam legumele ,mararul ,piperulsi se lasa sa fiarba bine carnea impreuna cu legumele cam 20 de minute.
4.Cind carnea e aproape gata adaugam bulionul boiaua ,menta usturoiul si ardeiul iute le punem cu 5 minute inainte de a opri flacara aragazului (piper si boia se mai pune dupa gustul fiecaruia ).De regula aceasta tocana se serveste foarte condimentata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de,, Pipera'''cu legume mexicane si ,,alune''" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Se spala felia de dovlec si cu un cutit o cojim. Apoi o taiem in felii subtiri de cca. jumatate centimetru.

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Frigarui de porc cu legume

Frigarui de porc cu legume

Se taie carnea de porc in bucatele mici. Ceapa se taie in doua bucati si se desfac foitele una cate

11 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 400g pulpa porc dezosata
  • 200g alune sarate
  • 500g legume mexicane congelate
  • 30 g Secretul Gustului de la magi
  • 30 g boia iutesi 2 ardei iuti verzi
  • 3 catei de usturoi
  • 30g marar verde
  • 20g menta
  • 2g piper
  • 20g bulion
  • 150g ceapa rosie
  • 150g ulei
  • 200g vin alb de regiune

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARTOFI