autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocana de,, Pipera'''cu legume mexicane si ,,alune''

Autor: Marina Carpone (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marina Carpone (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 ianuarie 2006

Ingrediente
400g pulpa porc dezosata, 200g alune sarate, 500g legume mexicane congelate, 30 g Secretul Gustului de la magi, 30 g boia iutesi 2 ardei iuti verzi, 3 catei de usturoi, 30g marar verde, 20g menta, 2g piper, 20g bulion, 150g ceapa rosie, 150g ulei, 200g vin alb de regiune, , ,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

1.Carnea se taie cubulete ,si se caleste cu ceapa 7 minute mestecind continusi adaugind 200g de apa.
2.Alunele se dau intr-un clocot separat ,se scurg de zeama si se adauga la calit cu ceapa si carnea.
3.Se adauga vinul se inabuse 10 minute apoi adaugam legumele ,mararul ,piperulsi se lasa sa fiarba bine carnea impreuna cu legumele cam 20 de minute.
4.Cind carnea e aproape gata adaugam bulionul boiaua ,menta usturoiul si ardeiul iute le punem cu 5 minute inainte de a opri flacara aragazului (piper si boia se mai pune dupa gustul fiecaruia ).De regula aceasta tocana se serveste foarte condimentata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de,, Pipera'''cu legume mexicane si ,,alune''" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de pui in foi de placinta

Rulada de pui in foi de placinta

1.Se taie pieptul spalat si zvantat,cat mai subtire posibil,intr-o bucata mare care apoi se uniformizeaza

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
SNITELE DIN PIEPT DE PUI IN PESMET

SNITELE DIN PIEPT DE PUI IN PESMET

Transam bucatile de piept, le batem cu batatorul de carne, le crestam pe margine in cateva locuri

46 voturi    21 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 400g pulpa porc dezosata
  • 200g alune sarate
  • 500g legume mexicane congelate
  • 30 g Secretul Gustului de la magi
  • 30 g boia iutesi 2 ardei iuti verzi
  • 3 catei de usturoi
  • 30g marar verde
  • 20g menta
  • 2g piper
  • 20g bulion
  • 150g ceapa rosie
  • 150g ulei
  • 200g vin alb de regiune

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti