autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocana de,, Pipera'''cu legume mexicane si ,,alune''

Autor: Marina Carpone (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marina Carpone (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 ianuarie 2006

Ingrediente
400g pulpa porc dezosata, 200g alune sarate, 500g legume mexicane congelate, 30 g Secretul Gustului de la magi, 30 g boia iutesi 2 ardei iuti verzi, 3 catei de usturoi, 30g marar verde, 20g menta, 2g piper, 20g bulion, 150g ceapa rosie, 150g ulei, 200g vin alb de regiune, , ,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

1.Carnea se taie cubulete ,si se caleste cu ceapa 7 minute mestecind continusi adaugind 200g de apa.
2.Alunele se dau intr-un clocot separat ,se scurg de zeama si se adauga la calit cu ceapa si carnea.
3.Se adauga vinul se inabuse 10 minute apoi adaugam legumele ,mararul ,piperulsi se lasa sa fiarba bine carnea impreuna cu legumele cam 20 de minute.
4.Cind carnea e aproape gata adaugam bulionul boiaua ,menta usturoiul si ardeiul iute le punem cu 5 minute inainte de a opri flacara aragazului (piper si boia se mai pune dupa gustul fiecaruia ).De regula aceasta tocana se serveste foarte condimentata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de,, Pipera'''cu legume mexicane si ,,alune''" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei si dovlecei umpluti- Deliciile verii !!

Ardei si dovlecei umpluti- Deliciile verii !!

Ardeii se spala, se curata de cotoare. Dovleceii se spala se curata, se taie in doua daca sunt mai

2 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Racituri de pui

Racituri de pui

Carnea se spala, se pune intr-o oala impreuna cu zarzavatul, peste care punem apa rece , atat cat

14 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 400g pulpa porc dezosata
  • 200g alune sarate
  • 500g legume mexicane congelate
  • 30 g Secretul Gustului de la magi
  • 30 g boia iutesi 2 ardei iuti verzi
  • 3 catei de usturoi
  • 30g marar verde
  • 20g menta
  • 2g piper
  • 20g bulion
  • 150g ceapa rosie
  • 150g ulei
  • 200g vin alb de regiune

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Limba cu sos picant si ciuperci