Spalati puiul si scurgeti-l de apa. Marinati-l in sare, piper si sake (sau vin alb sec) pentru 15 minute.
Puneti puiul intr-o cratita mare, acoperiti cu apa si fierbeti (adaugati suficienta apa pentru a fierbe ulterior si legumele).
Amestecati ingredientele pentru sos si adaugati peste pui. Fierbeti la foc mic pentru aproximativ 1 ora, pana ce puiul devine fraged.
Adaugati cartofii, morcovii si ceapa si lasati la gatit pentru inca 20-30 de minute. La sfarsit adaugati ceapa verde si ardeii iuti si lasati inca 1 minut pe foc. Apoi este gata pentru servit.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii