autor:

ANCA

» » Mancaruri cu carne

Tocana de pui

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 decembrie 2012

Ingrediente
1 pui mare, condimente de pui,piper, 2 ling pasta de tomate, 3 catei usturoi, marar, o ling de ulei, 2 cani apa, 2 cepe

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Puiul se transeaza in bucati iar pieptul se pune deoparte.
Ceapa se caleste in ulei apoi se pune bucatile de pui,se condimenteaza,apoi se adauga apa si se lasa la fiert pana scade zeama.
La sfarsit se adauga pasta de tomate,mararul si usturoiul pisat.
Se serveste cu paste sau cartofi piure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand sunt

36 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocana de ciuperci cu aripioare de pui

Tocana de ciuperci cu aripioare de pui

Se spala bine aripioarele si se pun la fiert, acoperite de apa, cu un praf de sare. Se spumeaza dupa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • ANCA

    ANCA (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013

    pieptul de pui l-am folosit pentru snitele

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2013

    Cred ca e buna tocana ta, insa nu inteleg ce faci cu pieptul. Cred ca il pastrezi pt o alta bunatate. Multumim pt reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui mare
  • condimente de pui,piper
  • 2 ling pasta de tomate
  • 3 catei usturoi
  • marar
  • o ling de ulei
  • 2 cani apa
  • 2 cepe

Raporteaza reteta

Retete
de ANCA
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne

ANCA (Chef de cuisine)

pieptul de pui l-am folosit pentru snitele

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Oua Benedict