autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocana de vara

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
4 ardei copti (culori diferite), o vanata coapta, 2 cepe, 2 catei usturoi, 2 morcovi, 100 g mazare verde, 200 g fasole verde, 1 radacina patrunjel, 1 telina, patrunjel, marar, 3 rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se caleste, se adauga morcovul rondele, radacina de telina si patrunjel date pe razatoare, ardeii copti taiati fasii,vanata taiata cuburi,mazarea si fasolea fierte in prealabil.Se adauga o ceasca de apa si se lasa la fiert pentru 20 minute.Spre sfarsit se condimenteaza si se adauga usturoiul si rosiile date pe razatoare.Lasi sa scada sosul. Servesti calda sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Teriyaki cu vita si brocoli(mancare japoneza)

Teriyaki cu vita si brocoli(mancare japoneza)

Se taie carnea de vita in fasii subtiri (inlaturand grasimea).Se pune carnea intr-un castron cu 5

9 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Guguluf din conopida cu piept de pui si cascaval

Guguluf din conopida cu piept de pui si cascaval

Desfacem conopida in buchetele, o spalam bine si o punem in apa clocotita cu sare , pentru 5 minute

8 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    Imi place !

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

    Seamana patial cu o reteta a Mayei,dar nu rasare,oricum,imi place si mai stiu ca realizati lucruri,ca sa zic asa,frumoase;si mai scoliti si pe altii/altele care nu stiu de capul lor!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 ardei copti (culori diferite)
  • o vanata coapta
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • 2 morcovi
  • 100 g mazare verde
  • 200 g fasole verde
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina
  • patrunjel
  • marar
  • 3 rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Mancare de vinete